Frokost

Banan pannekaker med lønnesirup & friske bær.

Hei dere fine.

God formiddag dere fine…Har du en fin søndag så langt ?

I skrivende stund nytes altså morgen kaffen i all stillhet før resten av huset våkner og dagen kan starte.

Fikk du forresten med deg finalen av ¨skal vi danse ¨ i går ? Jeg må bare si….. OMG er det mulig ?! Deltagerne i år er bare heeeelt fantastiske…. 💃🏻Prestasjons nivået er jo helt magisk……Jeg hadde ikke noe soleklar favoritt nå på slutten….begge finalistene imponerte med stor I altså. All ære til vinneren …. eller faktisk begge to finalistene….og ikke minst dedikasjon fra en annen dimensjon….Så nå er det kapittelet over og ny lørdags underholdning dukker nok opp….Hmmm…undrer hva det blir 🤔

Underholdning eller ikke…mat må vi jo ha….disse pannekakene skal jeg vekke huset med….Vil du prøve……de kommer her……

Du trenger:

  • 1 1/2 Banan ( 1 hel banan brukes i røren, den andre halve til topping )
  • 2,5 dl melk
  • 3 dl kikertmel
  • 2 ss tapiokamel
  • 1 egg
  • 1 ts kanel

Slik gjør du:

  • Ha alle ingredienser i en blender og mix godt til røren er jevn og fin.
  • Pannekakene stekes på middels temperatur på stekepannen til de er gyldne og fine……Jeg lager de nokså små, da er det plass til 3 stk på stekepannen.

Her dere, har vi nydelige mini pannekaker med ¨touthc ¨ av banan…perfekt til søndags frokost

Server gjerne sammen med ditt favoritt topping….selv har vi brukt skivet banan, hakkede valnøtter, lønnesirup og toppet det hele med rips bær.

Da ønsker jeg deg en strålende fin søndag ❄️☀️

Vi sees.

Følg meg gjerne

Instagram her Facebook her Snapchat her

Aina ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial