Belgiske vafler med pisket krem & friske bær.

Hei på dere, mine superfine.

Åssen er helgen med deg ? Bra håper jeg .

Her i huset er jeg den eneste som er oppe så tidlig. Som jeg har sagt tidligere, så får jeg de fineste ord fra min sønn…. ¨mamma, du e så tidlig oppe, at selv du må vekke fuglene¨ Hahahaha….så mens fuglene har startet å kvitter og morgen kaffen er inntatt tenkte jeg… hvorfor ikke lage noe skikkelig koselig til frokost på en lørdags morgen, enn rykende ferske Belgiske vafler med litt godt til….da blir ungdommen glad.

Ingredienser.

Til belgiske vafler trenger du:

 • 5 egg
 • 4 ss kokosmel
 • 4 ss sukrin
 • 1 ts bakepulver
 • 2 ts vanilje ekstrakt
 • 3 ss kokosmelk
 • 125 gr smeltet smør

Slik gjør du:

 • Start med å skille eggeplommene fra hviten i hver sin skål.
 • Bland kokosmel, vanilje, Sukrin, eggeplommer i en bolle og rør godt.
 • Tilsett så smeltet smør og rør til du har en jevn og fin røre.
 • Eggehviten piskes med mixmaster til du har en ¨fluffy¨konsistens, bland til litt og litt pisket eggehvite i røren til du har en fluffy, jevn og fin røre.
 • Vaflene stekes i Belgisk vaffeljern.

Her har jeg valgt å servere sammen med pisket krem og friske jordbær, som er favoritten her i huset.

Da håper jeg du koser deg på denne fine lørdagen.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF