REKLAME // KINSARVIK NATURKOST
Hei på dere, alle fine.
Håper du har en knallfin torsdag.
Her hos oss er det hunde pass på gang. Da jeg er vokst opp med hund i hus, så er det naturlig for meg å finne ro med hund i hus…ypperlig mulighet å komme seg ut på en extra luftetur eller to….eller tre ….
I dag har vi knallet i gang en hærlig lavkarbo bønnesalat til lunch med masse godt oppi…Her kommer den…….
Til bønnesalat trenger du:
- Spinat
- Chrisp salat
- Gul og grønn paprika
- Feta ost
- Svarte bønner ( tips til mine favoritt bønner finner du de her )
- tomater
- Avokado
- Kokt egg
- Pinjekjerner
- Løk / rødløk
- Olivenolje
- Salt
- Pepper
- Koriander
Slik gjør du:
- Start med å koke opp vann til solegg og la eggene avkjøles på benken mens du lager resten av salaten.
- Kutt opp i biter paprika, avokado, tomater, løk og fetaost.
- Ha spinat og chrisp salat i bunnen.
- Ha så over alle de andre ingredienser og avslutt med olivenolje.
- Salaten toppes med solegg delt i to med salt, pepper og et lite dryss hakket koriander.
Da ønsker jeg deg en finfin torsdag.
vi sees 🤎