Brødpinner med rennende sjokolade og regnbuens kokos dryss.

Hei på dere, mine fine.

Hvordan har helgen vert med deg ? Fin håper jeg.

Her i huset kan jeg starte med å si at ting gikk ikke helt etter planen. Husker du jeg nevnte at vi skulle ha ¨ Örange is the new black¨ maraton…..? Den planen gikk rett i vasken. Vi har hatt noe internett problemer her i det siste…men, det blir nok fixet over helgen. Så istedet for serie som planen var ble det heller ¨mimre tid¨ og kort spill. Jeg følte jeg gikk langt tilbake i tid…..minnes da jeg var lita jente….sprang rundt på tunet og ville spille vri åtten….kansje du husker den ? Hehehe…så koselig og så gode minner.

Da vi var i Spania nå i sommer, så var vi på handle runde. Ett av de stedene vi var på solgte sånne brødpinner med Nutella og kakepynt på….Min sønn var kjapp med å bestille seg en….oioioi så han kosa seg. Så da jeg bakte Pizza´n igår da hadde jeg litt deig til overs og tenkte i mitt stille sinn at hvorfor ikke få noe gøyt ut av denne deigen ( det ville være synd å kaste mat ). Så jeg skjelva i vei og resultatet ble brødpinner med sukkerfri sjokolade og kokos (ala kakedryss ) på toppen. Naaammm….need i say more! Jeg gikk å knasket på disse i går og de var super gode.

Slik gjør du:

Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

  • Deretter kjevle ut deigen i en firkant som er ca 25 ganger 25.
  • Skjær ut i ønsket størrelse.
  • Stekes spå nederste rille i stekeovn i 5-7 min. Det kan være lurt å snu litt på de under steking, dette for å få de gjennomstekt på begge sider.
  • Avkjøles på rist.
  • Legg sukkerfri sjokolade i vannbad, slik at den smelter og er lett å jobbe med.
  • Til ¨kake dryss¨har jeg brukt kokosflak og tilsatt farge…Oppskrift på kakedryss finner du her

En litt morsom, men fremdeles sunnere type ¨snacks på en helgedag.¨

Håper du koser deg og har en nydelig fin søndag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF