Brødpinner med rennende sjokolade og regnbuens kokos dryss.

Hei på dere, mine fine.

Hvordan har helgen vert med deg ? Fin håper jeg.

Her i huset kan jeg starte med å si at ting gikk ikke helt etter planen. Husker du jeg nevnte at vi skulle ha ¨ Örange is the new black¨ maraton…..? Den planen gikk rett i vasken. Vi har hatt noe internett problemer her i det siste…men, det blir nok fixet over helgen. Så istedet for serie som planen var ble det heller ¨mimre tid¨ og kort spill. Jeg følte jeg gikk langt tilbake i tid…..minnes da jeg var lita jente….sprang rundt på tunet og ville spille vri åtten….kansje du husker den ? Hehehe…så koselig og så gode minner☺️

Da vi var i Spania nå i sommer, så var vi på handle runde. Ett av de stedene vi var på solgte sånne brødpinner med Nutella og kakepynt på….Min sønn var kjapp med å bestille seg en….oioioi så han kosa seg. Så da jeg bakte Pizza´n igår da hadde jeg litt deig til overs og tenkte i mitt stille sinn at hvorfor ikke få noe gøyt ut av denne deigen ( det ville være synd å kaste mat ). Så jeg skjelva i vei og resultatet ble brødpinner med sukkerfri sjokolade og kokos (ala kakedryss ) på toppen. Naaammm….need i say more 😂 Jeg gikk å knasket på disse i går og de var super gode.

Som nevnt så brukte jeg restene av Pizza deigen, om du ikke fikk den med deg, så finner du den her.

Slik gjør du:

Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.

  • Deretter kjevle ut deigen i en firkant som er ca 25 ganger 25.
  • Skjær ut i ønsket størrelse.
  • Stekes spå nederste rille i stekeovn i 5-7 min. Det kan være lurt å snu litt på de under steking, dette for å få de gjennomstekt på begge sider.
  • Avkjøles på rist.
  • Legg sukkerfri sjokolade i vannbad, slik at den smelter og er lett å jobbe med.
  • Til ¨kake dryss¨har jeg brukt kokosflak og tilsatt farge.

En litt morsom, men fremdeles sunnere type ¨snacks på en helgedag.¨ 😋

Håper du koser deg og har en nydelig fin søndag.

Vil du forresten følge meg videre i sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.