Brokkoli & Bacon salat

Hei på dere, mine fine.

Har du en fin torsdag så langt, Velvel den er jo nettopp startet da, så det har vi vel ikke fått kjent så mye på helt enda… eller hva.

Kansje du er litt som meg, liker å stå opp super tidlig på morgenkvisten, nyte fettkaffe’n min for så å få mest ut av dagen. Ta eksempel idag, nå har jeg allerede vært i full vigør siden kl 05.00 og er supergiret på alt hva jeg får gjort innen kl 12.00. Alt etter kl 12.00 ansees som bonus, ja om jeg ikke skal på jobb da. Jeg er ikke alltid like overgiret som de sies deriblant på jobben da… noen dager sover jeg lengre og nyter hvertfall en dag i helgen og slapper av foran Tv`n.

Idag braker det løst med Bowling sammen med gjengen fra jobben. Vi var en runde her for ett par måneder siden, men banen og sjeglene hengte seg opp til en hver tid, så derfor fikk vi tilgodelapp på hele greia og prøver igjen idag.

Jeg vet ikke om jeg er alvorlig ivrig eller om jeg hadde for tung kule, men…. jeg kunne da prestere og kaste kula BAK meg, ikke fremover der den faktisk skal! Heldigvis at det ikke stod noen der.

Og ikke nok med det, da jeg skulle kaste kula beredt som jeg var… klarte jeg og «skalle « i kula o det jeg løfta den. Resultat…. endte deg Donald kul i panna 😳🤪 Har innsett at noe karriere innen Bowling utgår for min del. Hehehe

Har du prøvd sånn “air hockey ” ?

Det er vanvittig gøyt…..vel forrige gang jeg spilte det , ble jeg så ivrig at pucken havnet på bordet ved siden av…Hihi 🥴

Jeg ser klart og tydelig at en kan ikke være like god på alt, så tenker jeg holder meg til kjøkkenet og mat jeg, så går det nok så fint atte 👩🏻‍🍳

Her om dagen så jeg en reklame poster ved Meny her hvor jeg bor. Den fikk jeg så lyst å lage, bare i lavkarbo stil…den ble overraskende god og crispy.

Du trenger:

  • 1 brokoli
  • 200 gr Bacon terninger
  • 1 håndfull rosenkål
  • 1/2 rødløk i strimler
  • 125 gr Solsikkekjerner
  • 125 gr Gresskarkjerner
  • 100 gr Majones
  • 100 gr Rømme
  • 1/2 ts Natreen classic søtning
  • 1ts epplecidereddik

Slik gjør du:

  • Sjær opp brokkoli i mindre biter og kok den opp.
  • Surr rosenkål på stekepanne.
  • Stek Baconterninger i stekeovn på 100 grader i ca 12-15 min (avhengig av ovn)
  • I en bolle blander du majones, rømme, søtning og eddik.
  • Tilsett så frøene.
  • Når brokkoli er ferdig kokt og vannet er silt ut har du den opp i rømmebollen
  • Det samme gjelder for rosenkål og bacon.

Rør alt godt sammen i bollen for så å ha den i en ildfast form.

Jeg for min del satte den i stekeovn på varmluft (100 grader), for at den skal bli extra crispy, men dette er ikke ett “must”, da det er en salat.

Serveres sammen med det du måtte ønske, vi hadde den sammen med stekt kylling.

Her har vi en særlig smakfull salat som passer til såmangt, så her er det bare å prøve seg frem.👩🏻‍🍳

Håper det smaker!

Da ønsker jeg deg en knall fin torsdag🌸

Vi sees

Aina ❤️

Følge meg på Instagram klikk her http://www.instagram.com/sunnihjerte.no

DEL