Chia pudding med bær og nøtter.

Hei på dere, mine fine.

Woohooo, nå er det bare timene fra helg. Er du klar for helg og ut å nyte fine været ? Idag skal jeg det,. Vi her i Bergen har vel ikke akkurat vært overøst med sol kan du si så langt i sommer, så når solen titter frem, ja da er det bare til å “sprinte ut” og nyte den.

Husker du jeg nevnte igår at jeg skulle på bowling med jobben, det var jeg….Guriland så gøyt asså. Ingen kuler gikk feil vei, ingen Donald kuler i panna, ja generelt sett ingen skader, så denne bowling turen anser jeg som vellykket. Vi spilte 2 runder hvor første runden landet jeg på 3 plass og andre runde 4 plass som jeg er vel fornøyd med 🙂

Nå nærmer også ferien vår seg med stormskritt og passet til ungdommen min er gått ut, så i dag blir det passkontoret før jeg drar på jobb….for jeg er så heldig at jeg har arbeids helg….vel siste før ferie, så det er bare å jobbe i vei.

Fikk så lyst på noe skikkelig godt til frokost her om dagen, så jeg mixet sammen en god krukke chiapudding. Frøene var allerede tatt opp og lagt i vann, da jeg plutselig fikk en annen ide.Visste du forresten at Chiafrø ansees som “supermat”. Dette fordi den inneholder mye kalsium, Omega 3 og flere antioxidanter enn blåbær ifølge iform.no

Du trenger:

Start med å legge Chiafrø i vann over natta.

  • 1 dl Gresk yoghurt (naturell)
  • 1 dl Chiafrø
  • Blåbær
  • Valnøtter

Slik gjør du:

  • Start med å blande blåbær og Chiafrø som har lagt over natta i en blender, dette for å få den fine, gøye fargen på Chia puddingen.
  • Hell Gresk yoghurt i bunnen av glasset.
  • Hell så i Chia pudding.
  • Hell over hakkede valnøtter.
  • Topp med enda litt Gresk yoghurt.
  • Som vist har jeg tredd blåbær på en “grill pinne” for å gjøre den litt extra gøy på toppen.

Her har vi frokosten som bugner over i sunnhet, her snakker vi vitaminer, mineraler, de sunneste fettsyrer som kroppen trenger for å fungere maximalt og sist men ikke minst fiber….en av tarmenes beste venn 🙂

Da skal jeg hive meg avgårde og starte dagen, så ønsker jeg deg en fantastisk fin fredag 😘

Vi sees

Aina ❤️

Vil du følge meg på Instagram klikker du herhttp://www.instagram.com/sunnihjerte.no

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.