Chia pudding med spirulina yoghurt, nøtter og friske bær.

Hei og hå mine fine.

Hvordan er onsdagen med deg.

Jeg må starte med å si beklager at jeg ikke tittet innom her igår og oppdaterte med matinspirasjon. Slik har det seg…

På mandag da vi dro fra Bergen via Oslo for så å fly videre til Spania, så klarte flyselskapet å miste kofferten min. Ikke nok med det, jeg har også fått en infeksjon på øyet som tilsier «kjøttkake, Pusur eller noe i den dur om jeg skal tegne ett bilde for deg. Så dagen igår gikk til utallige telefoner, flyplass og apotek. Du snakker meg om Max uflaks som start på ferien. Nå er da heldigvis kofferten kommet på plass og øyet, vel… der må jeg nok en aldri så liten runde til lege igjen…..Det blir nok bra skal du se.

Men… frokost må man ha om man har koffert, ørebetennelse eller ikke, så her har vi den…

Til pudding trenger du:

 • 2 dl gresk yogurt
 • 1 ts spirulina
 • 1 dl vann
 • Hakkede mandler/valnøtter
 • chiafrø
 • Frisk bær etter ønske.

Slik gjør du:

 • Start med å legge chai frø i vann i en lukket beholder over natta.
 • Hell chia pudding i bunnen av glasset.
 • Hell yogurt i en blender og tilsett spirulina, la det blande godt til yoghurten er smooth, jevn og fin.
 • Hell så spirulina yogurt i glasset.
 • Fyll så på med hakkede nøtter.
 • Topp det hele med friske bær.

Her har vi en næringsrik vitaminbombe laget på 5 raske min, som gir deg en knallstart på dagen.

Håper frokosten din faller i smak, så ønsker jeg deg en superfin onsdag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF