Chiapudding med frukt kaktus & kokosflak.

Hei dere, mine fine.

Åssen er uken med deg…..vel og bra håper jeg.

Her er det stille før stormen. Sitter nå å nyter morgen kaffen og roen frem til det braker løs med senvakt i dag for så tidligvakt i morgen….Men da….kan jeg ta en etterlengtet helg og det gleder jeg meg til. På agenda´n i helgen er det ……BAMPADABAMMMM……Julebakst 👩🏻‍🍳 Gurimalla så jeg gleder meg….så stay tuned dersom du er noe ¨julete¨ slik som meg…HAHAHA….for her blir det baking fra ende til annen…🤶🏻🍪

Men før det må vi jo også ha en god frokost som jeg bare digger….Chiapudding. I dag går vi for en noe uvanlig…nemlig Frukt kaktus. Vin venn på Cesarmat her hvor jeg bor introduserte med til denne type frukt…..NAMMM. Så hvorfor ikke kombinere disse to herlighetene…. her kommer den….

Du trenger:

 • 6 ss chiafrø
 • 2 dl mandelmelk
 • 1 ts lønnesirup
 • Ett par dråper vanilje ekstrakt
 • 3-4 frukt kaktus
 • Ett dryss kokosflak

Slik gjør du:

 • Start med å bløtlegge Chia frø i mandel melk, lønnesirup og vanilje over natten i en beholder med lokk.
 • Fyll glasset litt over halv fullt med chiapudding
 • Del frukt kaktus i to ( husk å holde i en håndduk da den stikker) og ta uk frukt kjøttet
 • Ha så på fruktkjøttet over chiapuddingen
 • Topp det hele med kokosflak..

Her har vi en frokost som er knallstart på uken for fordøyelsen, god kilde til Omega3, proppfull i de sunneste fettsyrer og som bugner i fiber.

Da ønsker jeg deg en super torsdag.

Vi sees.

Følg meg gjerne

• Instagram her Facebook her Snapchat her

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.