Chiapudding med spirulina yoghurt, nøtter og friske bær.

Hei på dere , mine fine.

Er onsdagen fin med deg i dag? Håper da det.

Her slenger det i vei, som vi sier her i Bergen.

Skrivende stund har vi nettopp hatt besøk av noen sjønne skole jenter som selger kaker til inntekt for klasse tur. Jeg er vel ikke den som spiser mest kaker da kan en si…men hva gjør man ikke for å støtte skole elevene sine ambisjoner om å dra på tur…..helt klart støtte…og kakene tar vi til jul…hehe, her har vi vinn vinn situasjon.

Nå denne uken som jeg har nevnt mange ganger, så er jeg begynt på jobb igjen. Jeg har kjent denne uken at energien ikke er helt den samme som på ferie. I ferie modus spiser man gjerne litt annerledes. Ikke noe mere usunt, men mengden. Man har liksom ikke strukturen som i hverdagen. Så nå de siste dagene har jeg kjent at det liksom er noe som mangler. Derfor har jeg omrokkert litt på næringsinntaket, Nå starter jeg dagen med denne hærligheten. jeg spinner lenge på kombinasjonen av Chia, yoghurt, nøtter og bær.

Tenkte jeg ville dele denne med deg, så her kommer den.

Du trenger:

 • 1 dl Chia frø.
 • 1/2 dl vann.
 • 2 dl gresk yoghurt.
 • Valnøtter.
 • Pecan nøtter.
 • Blåbær.
 • Bringebær.
 • Moreller.
 • Usukkret smeltet sjokolade.

Slik gjør du:

 • Chia frø legges i bløt over natten.
 • For å få denne fine grønnfargen har jeg blandet spirulina sammen med gresk yoghurt.
 • Hell chiapudding i bunnen på glasset.
 • Ha så den ferdige blandede spirulina yoghurt over chiapuddingen.
 • Ha så på hakkede nøtter.
 • Toppes med bær etter ønske, og en liten klatt usukret sjokolade.

Her har vi en frokost som bugner i de sunne gode fettsyrer som kroppen trenger, vitaminer og antioksidanter og sist men ikke minst fiber som gjør magen så glad.

Jeg håper frokosten din faller i smak, så ønsker jeg deg en strålende fin torsdag 🙂

Vil du forresten følge meg videre i sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.