Cremet sopp suppe toppet med vårløk.

Hei på dere, mine fine.

Har du en fin onsdag så langt ?

Her er det full tut og kjør, på en god måte altså. Jeg driver hehe enda på med forberedelser til vi to skal reise på besøk til mine foreldre i Spania. Det er 3 år siden vi var der sist….så nå var det jammen på tide. Det som er så fantastisk med å dra dit kontra charter tur, er at det er såååå fantastisk avslappende. Det er som om du bor i ett rolig boligstrøk og skal du på shopping, stranden, spa e.l så er det 5 min i bil. Forstå meg rett charter turer har jeg vært på haugevis av ganger og det et super gøyt….ikke minst å ha alt av fasiliteter rett utom døra, men det kan være noe stressende synes jeg da, for nå er vi skikkelig gira på avslapping og da passer dette perfekt. Derfor gleder jeg meg stort til å komme dit og nyte livets glade dager. Sist jeg var der leste jeg en bok, faktisk min første…..Tenker det sier litt om hvor relaxing det er og at jeg faktisk liker å lese. Så nå har jeg lagt frem 2 bøker som skal bli med til stranden.

Har du noen gode bok tips kansje ?

Fra syden, strand og bøker og over til what i love….bambadabam….mat.

Igår lagde jeg tidenes cremete suppe som jeg tenkte jeg ville dele, her har du den….

Til sopp suppe trenger du:

 • 1 ss olivenolje.
 • 300 gr kuttet sjampinjong.
 • 1/2 hakket løk.
 • 4 bayer finhakket hvitløk.
 • 3 dl kylling buljong.
 • 2 dl fløte.
 • 2 dl mandelmelk.
 • 1/2 ts salt
 • 1/2 ts pepper.

Slik gjør du:

 • Start med å surre sjampinjong og løk i olivenolje på stekepannen til den er gyllen i fargen.
 • Ha på salt og pepper.
 • Tilsett deretter hvitløk.
 • Ha så i kyllingbuljong, fløte og mandelmelk og la den puttre i ca 20 min på medium temperatur mens du rører.

Taddda, her har vi en cremet sopp suppe laget Pra bunnen på kun 25 min og som er super enkel og lettvint på travle dager.

Her har jeg servert min med ferske rundstykker og godt smør. Så enkelt og så godt.

Da ønsker jeg deg en strålende onsdag videre.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF