Hei på dere, mine fine.
Yeeheey…så var det omsider fredag igjen…the moment we have been waiting for…Hahaha snakk om å være i helgemodus. Denne helgen er jeg litt extra gira enn ellers.
Husker du fra tidligere i uken at jeg nevnte at jeg skal på tur til Tromsø. Dette er ikke en hvilken som helst tur…Dette er tur sammen med et program som jeg deltar i som styres av selveste Norges bake dronning………Anne Brith Davidsen. Vi er ca 30 jenter som skal på tur og lære, spise god mat, båttur og litt moro på kvelden…så dette blir en spennende helg.
Jeg ser sååååå frem til å møte alle sammen igjen og ikke minst lære, så om du ikke følger meg på Instagram , og har lyst til å se småklipp fra turen så kan du finne meg @sunnihjerte.no ved å skrolle videre nedover….da kommer du direkte til min Instagram.
Tur eller ikke tur…mat må vi ha og i dag vil har jeg laget noe overraskende godt….Fiske Taco….her kommer den…
Til fisken trenger du:
- Torskefilet
- 1 dl teffmel
- 1 klype salt
- 1 klype sitronpepper
Slik lager du fisken:
- Start med å blande mel, salt og sitronpepper i ett fat.
- Fisken kuttes i biter.
- Vend fisken i melblandingen
- Fisken stekes så på stekepannen med godt med smør til den har en sprø og fin skorpe.
Trenger du tips til hjemmelaget Tacokrydder, da finner du den her
Du trenger til tortillas:
- 50 gr mandelmel
- 8 eggehviter
- 1 ta bakepulver
- 1/2 ta himalaya salt
- Et lite dryss chili
- Et lite dryss hvitløkspulver
- Et lite dryss mexicansk krydder
- 1/2 dl vann.
Slik gjør du:
- Bland sammen alt det tørre
- Tilsett eggehviter og vann
- Stekes på liten eller medium stekepanna avhengig av hvilken størrelse du vil ha på tortillas .
- Jeg bruker liten panne selv.
- Røren skal bli noe tynn, så hell videre røre i midten av stekepannen og la røra fordele seg utover når du vender på den.
- Simsalabim….så har du herlige nystekte tortillas til fredag Taco’n.
Her er det bare til å fylle Taco´n med ditt favoritt fyll.
Da håper jeg du har en super fin fredag.
Vi sees ?
