Crispy ost og bacon surret kyllingfilet.

Hei på dere, mine fine.

Har du hatt en fin helg og klar til å starte mandagen med blanke ark ? Som jeg alltid sier, mandagen synes jeg er absolutt den beste dagen i uken til å 0 stille seg. Det jeg ikke fikk gjort i forrige uke kan jeg sette som mål denne uken 🤩

Som nevnt tidligere så nermer ferien seg med stormskritt og godt er det, passene er i box, sommer klærne er klare så da er det å grave frem koffertene og starte pakking. Lærte forresten av min kloke venninne en smartere måte å pakke på… faktisk å rulle klærne….dette prøvde jeg ifjor da vi skulle hjem fra Strømstad….altså da snakka vi shopping asså….vi tok an helt ut, glemte ett lite øyeblikk at vi skulle jo hjem med alt dette her……men da jeg fikk rulle metoden godt inn i fingerspissen var det «no problem».

Så her er det bare å hive seg løs på «rulling»😉

Men… rulling eller ei så må man ha mat. Igår fikk jeg spørsmål fra min kjære sønn om å lage kylling, klart vi skal ha kylling tenkte jeg i mitt stille sinn, men denne gang i en ny vri…. nemlig oste/bacon surret kylling filet 👩🏻‍🍳

Du trenger:

 • Renskåret kyllingfilet.
 • avokado/olivenolje
 • krydder etter ønske
 • revet ost
 • stekt bacon

Slik gjør du:

 • Start med å helle litt olje og krydder på kyllingfileten
 • Steke kyllingfilet og bacon på stekepanna.
 • Når kjøttet er gjennomstekt og «crispy» på toppen legger du på litt revet ost og legger lokk på stekepanna.
 • Ha ferdig stekt bacon i en liten bolle og la fettet renne av seg.
 • Kutt opp ønsket salat og pynt opp på tallerken.
 • når osten er smeltet på filet’en har du på bacon bitene.

Her har vi en protein rik middag med gode kilder til de sunne fettsyrer, masse grønt. Her i huset elsker vi spesielt spinat med nøtter, fetaost, og perletomater.

Håpet det smaker, så ønsker jeg deg en knallfin start på uken 😍

Vil du følge meg på Instagram klikker du herhttp://www.instagram.com/sunnihjerte.no

Vi sees.

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.