Egg med grønt til frokost.

Hei og god lørdag mine fine.

Her slenger det i vei. Vi Bergensere var så heldige å få en fin dag med sol og alt, men nå er det over. Våknet i morges til at det regner så kraftig at det «trommer» på ruten…. Hehe sjarmerende asså.

Hva er vel bedre en å starte koselige helge morninger enn med den klassiske frokosten som involverer egg. Jeg for min del elsker det. Hehe, da er det også helg her i heimen hver dag, siden vi spiser egg hver dag.

Egget sies å være en av de sunneste råvarer. Forskning senest lest for noen dager siden tilsier at spiser vi mere enn 2 egg daglig står kolesterolet i fare. Jeg har som sagt spist 2 egg daglig i nærmere 4 år og jeg lever enda… Hehe. I følge min fastlege har det null og ingen påvirkning på mitt kolesterol. Dette er noe som blir sjekket bra ofte via blodprøve. Vi har flere typer kolesterol og fastlegen undersøker disse+ mye annet ca hver 3 mnd for å følge med på hvordan kroppen har det på «innsiden» så langt ingen fare, så da er det bare å kose seg med eggene og mye smak og næring.

Her har jeg kjørt en enkel lørdags frokost da tiden er noe knapp idag. Stekt egg med spinat og stekte klase tomater. Det enkle er ofte det beste sies det.

Da ønsker jeg deg en strålende fin lørdag, så sees vi snart.

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF