Elte fritt gryte brød med sprø skorpe.

Hei, dere fine.

Wooow, der kom mandagen snikende og helgen er et tilbakelagt kapittel. Jaggu er det godt med helg og et pust i bakken….men jaggu er det godt med hverdag også. I skrivende stund nytes morgen kaffen mens jeg hører at det river godt i vinden utenfor. Så min fri dag i dag skal nytes innendørs.

I matpakken til ungdommen i dag er det gryte brød som skal gjøre sin nytte….har du forresten testet ut dette enkle men smakfulle brødet…her kommer det….

Du trenger:

  • 450 gr hvetemel
  • 1/2 ts gjær
  • 1/2 ts salt
  • 3,5 dl vann

Slik gjør du:

  • Bland sammen mel, salt og gjær i en bolle og rør dem godt sammen.
  • Ha så i lunkent vann.
  • Mix lett sammen med hendene.
  • Dekk til bakebollen med plast og sett til side i ca 12-20 timer.
  • Ha litt sammalt rug på en håndduk og legg deigen oppå melet.
  • strekk litt i deigen på hver side og fold og brett.
  • Deretter snur du deigen og har den i en forvarmet jerngryte. Ha et lite dryss sammalt rug på toppen.
  • Brødet stekes på 240 grader midt i ovnen i ca 30 min med lokk.
  • Ta så av lokket og la brødet steke ytterlige 15-20 minutter.

Her dere, har vi nystekt gryte brød som er super enkel å lage, da det praktisk talt lager seg selv, og er ypperlig til helge frokosten.

Da skal jeg gjøre meg klar for dagens lille cardio økt på treningssenteret, så ønsker jeg deg en knallfin start på uken ❄️

Vi sees.

Aina ❤️

Følg meg gjerne

• Instagram her • Facebook her • Snapchat her

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.