Enkel havre grøt med friske bær.

Hei på dere, mine fine.

God mandag og vel overstått helg. Håper helgen har vært fin med deg og at du er klar for en ny uke 🙂

Som nevnt tidligere så bare elsker jeg mandager….Hehe. Kall meg rar, men den dagen i uken er en super dag å starte med blanke ark. Alt jeg ikke fikk unna eller gjort som tenkt forrige uke, kan jeg sette som plan denne uken…you see ?

En av mine planer denne uken er å sette opp en plan over september/oktober. Det er utrolig mye spennende som skjer og det inneholder også reise sammen med masse spennende mennesker….woohooo så jeg gleder meg, men det kommer jeg tilbake til litt senere😊

Planer eller ikke planer, frokost må man ha. Så hvorfor ikke starte mandagen med en frokost som magen blir glad for, og som holder deg mett lenge. Masse fiber, vitaminer og ikke minst antioksidanter…her snakker vi fin start på uken gitt 😉

Til grøt trenger du:

  • 1 dl havregrøt (glutenfri)
  • 2,5 dl vann.
  • 1 klype salt.

Slik gjør du:

  • Hell havregryn i en panne sammen med vann.
  • Ha i en klype salt.
  • La koke i ett par minutter mens du rører godt.
  • Hell grøten på en tallerken og ha på evt Sukrin, kanel smør.
  • Her har jeg valgt ett dryss Sukrin, bjørnebær og blåbær.

Da håper jeg du har en fin fin mandag og at du koser deg med frokosten din.

Vil du forresten følge med i sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.