Fargerikt Grillspyd av rester.

Hei på dere, mine fine. Åssen er torsdagen med deg ? Fint håper jeg. Idag tro det eller ei….. vi våknet opp til mørke skyer og vind som jeg aldri har opplevd i «Syden» før. Jaja en gang må jo være den første for alt sier det. Så dagen idag har vi brukt på å gjøre rent i huset og pakke. Vi bestilte disse billetter i januar og nå er vi liksom på vei hjem igjen…. hva skjedde !? Hahah… Halve gleden er jo å gå å glede seg til ferien, og før du får sukk for deg så er den over. Jaja, da får vi ta samme rund dansen over nyttår…. bestille ny billett og begynne og glede seg igjen 👍😉

En ting jeg gleder meg til når jeg kommer hjem er høsten. Jeg bare elsker høst, fargene, skarpere luft, fluffy gensere, TV kos, serier også jobben da. Det blir en veldig bra tid tror jeg.

Vel nok om ferier og over til mat. Siden vi skal reise i morgen så har vi idag tredd innpå grillspyd alle rester som var igjen i kjøleskapet. Det er jo synd å kaste mat, resultatet ble overraskende godt…masse gode smaker blandet sammen.

Her har vi rød,gul,grønn paprika, spekeskinke, kylling, biff, rødløk, fetaost, avokado og squash. En hærlig liten kombinasjon.

Jeg hadde i tillegg rømme og kryddersmør.

I morgen når jeg kommer hjem, da har jeg masse gøye planer jeg skal sette igang med… så …… bambadabam…. «stay tuned» 🤗

Vil du følge meg videre:

Instagram klikk her

Snapchat klikk her

Facebook klikk her

Ønsker deg en finfin solskinnsdag ☀️

Vi sees.

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.