Fettbombe som tilbehør til frokosten.

Hei på dere, mine fine.

Åssen har du det i dag…er tirsdagen fin med deg ? Håper da det.

Jeg må nok en gang få ønske dere nye, eller faktisk alle som titter innom her hos meg velkommen. Jeg er overveldet over hvor mange som tydligvis liker hva jeg driver med og det gjør at jeg har lyst å skape enda mere gøyt å presentere her…. jeg er takknemlig for alle og enhver. Dere er unike lesere….og det inspirerer ❤️

Litt om dagen igår. Jeg startet igjen på jobb etter 3 uker ferie. Guriland så fantastisk. Det var såååå godt å treffe kollegaer, pasient gruppen jeg jobber med….jeg ble så varmt ønsket velkommen tilbake på jobb etter ferien og at jeg har vært savnet….awwww…..alltid like kjekt med slike velkomster. Så nå er første arbeidsdag gjennomført og neste står for døra.

Kom også på en vane som jeg har til frokost hver dag, som jeg har helt glemt å dele med deg….Som noen av dere vet, så er jeg nokså opptatt av fett. Dvs det sunne gode fettet. Jeg har i mange år spist hva en kaller en ¨fettbombe¨. Som tilbehør til frokosten. Begrepet er vel sikkert kjent for noen, mens andre tenker…ehhh what !?

En fettbombe sikrer de gode fettsyrer fra deriblandt kokos, som jeg spiser til frokost.

Her kommer den.

Du trenger:

 • 130 ml kokos olje
 • 20 gr kakao (usukkret).
 • 2-5 stevia dråper.
 • 1 kvart ts Himmalayasalt
 • Peanøtt smør (usukret).

Slik gjør du:

 • Start med å blande kokos olje/smør sammen med salt, stevia og kakao.
 • Rør godt til du har en jevn og fin blanding.
 • Det anbefales å bruke små muffinsformer.
 • Hell røren til halvparten av formen.
 • Ha i peanøttsmør i resten av formen, slik at det blir 1/2 og 1/2 med kokosblanding og den andre halvpart peanøttsmør.
 • Formene settes så i frysen og oppbevares der.
 • Ta ut etter behov.

Her har vi en lite godbit på morrakvisten som er etter min mening en super måte å få i seg noe av det gode fettet. Om du vil bruke annet fett en kokos, så bytter du bare ut mengde kokos med feks oliven eller evt avokado olje, men…da er det lurt å velge en olje/smør type som er nøytral på smak. Her er det bare å prøve seg frem etter hva akkurat du liker og foretrekker 🙂

Da tenker jeg at jeg hiver meg avgårde på jobb, så ønsker jeg deg en nydelig fin tirsdag og tvitvi med kokkelering 👏

Vil du forresten følge meg videre på sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.