Middag

Fettuccine nudler i creamy ostesaus & grønnsaker

REKLAME // KINSARVIK NATURKOST

Heisann alle fine.

Har du en fin uke ?

Her hos oss er det fridag i dag så da har jeg benyttet anledningen til å slappe av og kokkelere på kjøkkenet som jeg liker aller best 👩🏻‍🍳🍃

Til helgen har jeg arbeidshelg så da er det godt med alt som er gjort….alt fra food prep til husvask. Middagen i dag var intet annet en nydelige grønnsaker i krydret ostesaus med Fettuccine nudler fra min samarbeidspartner Kinsarvik naturkost….Nudlene kjøpes i butikk eller via nettbutikken, klikk dem enkelt hjem her.

Har du forresten sjekket ut Deres nettbutikk ? Her finner vi det meste av økologiske matvarer, stort utvalg for folk flest. Butikken har eksistert i Bergen by i over 90 år og har tilsammen 9 butikker på landsbasis. Nettbutikken bugner i gode tilbud …sjekk ut nettbutikken her

Du trenger:

  • 3-5 gulrøtter i ulike farger
  • 1/2 pastinakk
  • en neve spinat
  • en neve tomat
  • Fettuchine nudler
  • 1,5 dl fløte
  • 50 gr revet parmesan
  • 2 fedd hvitløk
  • løkpulver

Slik gjør du:

  • Start med å lage spaghetti av gulrøttene og pastinakken ( dette kan du gjøre med en maskin eller enkelt med potetskrelleren )
  • Hvitløk finhakkes og freses sammen med grønnsakene på stekepannen på middels temperatur til de en gyldne i kantene.
  • Ha så over Fettuccine nudler over og la de surre ett par minutter.
  • Hell så fløte og parmesan over i pannen og bland godt.
  • La det smakskraft ett par minutter
  • Tilsett så krydder og tomater
  • Topp det hele med fersk basillikum.

Her dere snakker vi nydelig, fargerik og creamy nuddel rett .

Da håper jeg middagen din faller i smak, så ønsker jeg der en strålende fin torsdag 😉

vi sees.

Aina ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial