Reklame

Reklame: Fettuccine nudler i creamy ostesaus & grønnsaker

REKLAME // KINSARVIK NATURKOST

Heisann alle fine.

Har du en fin uke ?

Her hos oss er det fridag i dag så da har jeg benyttet anledningen til å slappe av og kokkelere på kjøkkenet som jeg liker aller best 👩🏻‍🍳🍃

Til helgen har jeg arbeidshelg så da er det godt med alt som er gjort….alt fra food prep til husvask. Middagen i dag var intet annet en nydelige grønnsaker i krydret ostesaus med Fettuccine nudler fra min samarbeidspartner Kinsarvik naturkost….Nudlene kjøpes i butikk eller via nettbutikken, klikk dem enkelt hjem her.

Har du forresten sjekket ut Deres nettbutikk ? Her finner vi det meste av økologiske matvarer, stort utvalg for folk flest. Butikken har eksistert i Bergen by i over 90 år og har tilsammen 9 butikker på landsbasis. Nettbutikken bugner i gode tilbud …sjekk ut nettbutikken her

Du trenger:

  • 3-5 gulrøtter i ulike farger
  • 1/2 pastinakk
  • en neve spinat
  • en neve tomat
  • Fettuchine nudler
  • 1,5 dl fløte
  • 50 gr revet parmesan
  • 2 fedd hvitløk
  • løkpulver

Slik gjør du:

  • Start med å lage spaghetti av gulrøttene og pastinakken ( dette kan du gjøre med en maskin eller enkelt med potetskrelleren )
  • Hvitløk finhakkes og freses sammen med grønnsakene på stekepannen på middels temperatur til de en gyldne i kantene.
  • Ha så over Fettuccine nudler over og la de surre ett par minutter.
  • Hell så fløte og parmesan over i pannen og bland godt.
  • La det smakskraft ett par minutter
  • Tilsett så krydder og tomater
  • Topp det hele med fersk basillikum.

Her dere snakker vi nydelig, fargerik og creamy nuddel rett .

Da håper jeg middagen din faller i smak, så ønsker jeg der en strålende fin torsdag 😉

vi sees.

Aina ❤️

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.