Fiken Yogurt med friske bær og nøtter.

Hei på dere, mine fine.

Åssen er torsdagen med deg…den har jo ikke vart så lenge da. Er du som meg…en skikkelig morgen fugl…da har vi vært oppe til og meg FØR fuglene kvitter.

Idag blir det gledens dag dag. Ungdommen starter igjen på skolen!! Weeheey…det vil da si at det jeg kaller høst er offisielt startet…hvertfall hos meg. Nå er sommeren på hell og koselige tider har vi i vente. Jeg ser så vanvittig frem til jul ! JA…du leste riktig…jeg har allerede gjort meg opp en mening om jule menyen her hos meg.

Husker du for litt siden da jeg mistet kofferten min tur/retur Spania. Det jeg frika noe ut for da vi var på vei hjem…noen hadde jo tatt feil koffert. Det var fordi jeg hadde shoppet med meg en hel drøss av kjøkken ting. Deriblant bake redskaper til jule sesongen…U see ?

Vel nok om jul…jeg skal ikke begynne å prate om den enda:)

Over til noe helt annet…nemmelig mat. Idag vil jeg dele med deg Fiken Yogurt med litt godt attåt, så her kommer den.

Til yoghurt trenger du:

 • 2 dl gresk Yogurt
 • 2-3 fiken
 • Hakkede mandler
 • Blåbær
 • Bringebær
 • Mango i terninger

Slik gjør du:

 • Start med å blande yogurt og fiken i en blender. Mix til du har en smooth og fin blanding.
 • Hakk opp mandler.
 • Skjær mango i terninger
 • Hell jogurt i en bolle.
 • Ha på bær, nøtter og mango.

Her har vi en frisk og god frokost som metter. Er du litt som meg, så er jeg glad i å variere litt på frokostene. Denne typen går unna i vei her hos oss. Håper du også liker den.

Da ønsker jeg deg en fin fin torsdag, og kose deg med frokosten.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF