Hei hei.
Hvordan er tirsdagen med dere ? …. om du er like heldig som oss her i Bergen, så har vi ‘en god grunn til å holde oss innandørs….gjett ‘en gang…. jo nettopp været!
Her er vi så heldig at det regner trollkjerringer og vel så det.
Nok en god grunn til å få gjort mye arbeid inne mens vi venter på at tallene på gradestokken skal krype langsomt oppover og solen etterhvert titter frem.
Sitter her og teller på dager og uker til vi skal på stranden….aiaiai så det nærmer seg…. Ett par uker i sol og varme i Spanien…… holymoly så jeg gleder meg til det asså…..
Hva skulle man gjort uten å dagdrømme!
I påvente tok jeg like gjerne å laget en skikkelig god lunsj, nærmere bestemt egg fylt avokado….mmmmmm, her har du den..
Til fylt avokado trenger du:
- 1 avokado
- 4 egg (hard kokte )
- vårløk
- majones (sukker redusert)
- krydder etter ønske
Slik gjør du :
- Start med å koke egg (hard kokt ca 10 min ) .
- Hakk opp vårløk.
- Del avokado i to halvdeler.
- Ta ut steinen og grav ut litt av kjøttet fra avokadoen slik at du har litt mere plass til å fylle den.
- Når eggene er ferdig kokt, avkjølt og renset for skall, så deler du de først i to halv deler og kutter de deretter opp i passende biter.
- Ha eggehvitene i en skål.
- Tilsett majones etter ønske, bland dette godt sammen.
- Hell eggefyllet i avokadoen
- Dryss på ønsket krydder.
- Avslutt med hakket vårløk.
Her har du en super god lunsj som har gode og sunne fettkilder, næring, vitaminer og en metthetsfølelse som varer lenge.
Håper den faller i smak.
Vi sees ?
