Fylt sopp med bacon & ost

Hei der.

Håper du har det vel og bra og at du kjenner på samme gleden som meg…Nemlig SOMMER.

Ahhhh, dette har vi jaggu ventet lenge på gitt.

Vel, akkuratt her hvor jeg sitter nå ved kjøkken vinduet og ser ut så bøtter det ned.

MEN…vi er hvertfall i sommer måneden da….HAHA…. Kall meg ekte Bergenser.

Vel om det plasker ned ute eller e,i så må vi uansett ha mat….God og sunn mat!

Her har jeg laget en super lett, sunn og gøyal liten smakebit av sopp. YES, du hørte rett…sopp.

Første gangen jeg skulle smake disse var jeg nokså skeptisk, da jeg er vandt til noe mindre sopp som sjampinjong. MEN, jeg ble nokså overrasket over hvor digg disse er altså….Vil du teste diss ut… De kommer her…

Til fylt sopp trenger du:

  • Portebello sopp
  • Rød, gul og grønn paprika
  • Rødløk
  • Gul løk
  • 1 beger med krem ost nøytral
  • Revet ost
  • Bacon terninger
  • Peppermix
  • Oregano
  • Timian

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 200 grader.
  • Kutt paprika i små biter og sett til siden.
  • Vas så soppene og skjær så stilkene av helt inne med roten.
  • Kutt stilkene i småbiter og stek på stekepannen sammen med løk, rødløk og bacon.
  • Oppi stekepannen har du så kremost, salt og pepper.
  • Mix godt sammen med løk, sopp og bacon.
  • Fyll så soppene med fyllet og strø over revet ost.
  • Avslutt med krydder.
  • Stekes på nederste rille til osten er smeltet. Du kan også kjøre på varmluft de par siste minuttene for ett mer crispy resultat.

Denne godbiten er også genial og legge på grillen i disse sommer dager.

Vel, da håper jeg du får en nydelig fin dag og en hærlig helg.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF