snapchat facebook instagram
Frokost

Ghiapudding i kakao & søte bringebær.

Hei og hå mine fine og vel overstått helg🍂

Der var mandagen igjen og ny uke står for døren. Har du noen kjekke planer denne uken ?

Jeg har fri i dag og sitter nå i skrivende stund og drikker morgen kaffen mens ¨God morgen Norge¨ surrer i bakgrunnen….ahhhhh…herlig morning.

Planen er kl 10.00 og hive meg avgårde på cardio dance…woohoo…det er bare så gøyt…Cha Cha Cha…OH LALA 💃🏻 Det kaller jeg en knallstart på dagen, når en først har fri.

Men aller først så skal jeg nyte denne lille hærligheten….Her er en Chiapudding som jeg laget av litt rester som måtte brukes før det evt hadde blitt dårlig…og deeeeet vil vi jo ikke….så her kommer den…

Du trenger:

  • 2 ss sukkerfri Kakao
  • 1 dl Chiafrø
  • 1 ts lønnesirup
  • 1-2 dråper vanilje ekstrakt
  • 2 dl usøtet kokos melk

Slik gjør du:

  • Start med å bløtlegge Chia frø i mandel melk, kakao, lønnesirup og vanilje over natten.
  • Fyll glasset litt over halv fullt med chiapudding.
  • Hell så over en desj eller to med Gresk Yogurt
  • Ha så bringebær på toppen.
  • Avslutt så med hakkede mandler

Da ønsker jeg deg en riktig så fin mandag og en knallfin start på uken.

Jeg har i disse dager en konkurranse på gang på instagram hvor du kan vinne en praktisk kjøkkenmaskin fra Bodum til en verdi av kr 2500,-

Vil du delta ? Du er hjertelig velkommen til å titte innom. Om du skroller videre nedover her, da kommer du direkte til den ⬇️⬇️⬇️

Vi sees.

Aina ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial