God jul mine fine.

Hei dere fine.

Tenk, nå er det jul. Det har jeg ventet lenge på…Har du ?

Nå har roen senket seg og det er fint lite som skal gjøres før vi setter kursen mot familien og feirer jul. Det blir mat, ( hahaha, som jeg ikke skal lage), godt pinnekjøtt og ikke minst gode samtaler og latter.

Jeg startet dagen med intet annet en pannacotta jeg….. For det er jo helt normalt det på en dag som denne, det er jo tross alt julaften…..Hihihi……tuller. Denne godsaken vil bli presentert nå i løpet av uken. Vi laget ett par extra, så her måtte det en liten… vel…kall det ¨smaks prøve¨ til på morra kvisten.

Jeg vil gjerne også få si TUSEN TAKK

Tusen takk til du som følger meg, besøker meg her og lar deg inspirere av sunnhet og gode matvalg. Jeg må også si at jeg GLEDER meg til ny året…Jeg ser virkelig frem til å dele alle mine nye ideér som vil dryppe litt og litt ut på nyåret…..så ¨stay tuned¨

Da skal vi avgårde og starte dagen, så ønsker jeg deg en riktig så GOD JUL.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF