Gratinert grønnsaks gryte med cremet ost.

Hei på dere, mine fine.

Åssen har du det denne onsdagen ? Vel og bra håper jeg.

Her i gården er det litt omlegging kan du si. Så den siste uken har jeg jobbet helg på jobben min pluss at jeg har tenkt ut at jeg vil presentere litt nytt her på siden min.

For å gjøre en lang historie kort, så er vi en ekte matglad familie som spiser det meste. Jeg for min del er nokså begrenset på sukker og gluten…men her i huset lager vi all slags mat og det vil jeg få frem her på bloggen. Derfor har jeg lagt til ¨vanlig mat. Som dere fleste sikkert vet, så elsker jeg å lage mat og ønsker å dele og inspirere med all slags mat.

Jeg håper du vil ta glede og lar deg inspirere med masse godsaker fra A-Å 👩🏻‍🍳

Her om dagen ¨ribbet¨ vi kjøleskapet for alt som måtte brukes opp før det ble dårlig og da kokkelerte vi frem til en nydelig gratinert grønnsaks gryte med deilig kremet ost….her kommer den…..

Du trenger:

  • Rød, gul og grønn paprika
  • Beter
  • Gulrøtter i flere farger
  • Pastinakk
  • 150 gr cremeost
  • 2 dl fløte
  • 25-30 gr revet parmesan ost
  • Rød løk
  • Løk
  • Revet ost
  • krydder etter ønske.
  • vårløk.

Slik gjør du:

  • Start med å sette stekeovn til 200 grader.
  • Kutt opp alt av grønnsaker i terninger
  • La grønnsakene surre på stekepannen i litt smør i ett par minutter.
  • Ha så i creme ost og fløte og la det små koke noen minutter.
  • Ha så på ønsket krydder.
  • Ha så over revet parmesan og la den små putter i ytterlige 2 min.
  • Hell så over i en ildfast form og strø revet ost og litt hakket vårløk på toppen.
  • Stekes til osten er gylden og fin ca 8-10 minutter.

Her dere, har vi en nydelig og sunn middag som er super enkel å lage. Server gjerne sammen med nystekte bagetter.

Da ønsker jeg deg en nydelig fin onsdag.

Vi sees.

Aina ❤️

DEL