snapchat facebook instagram
Lunch

Grønn eggsalat med urtesalt av sjalottløk & rødbeter.

Hei der, mine fine.

Woohooo, mandag….ny uke…nye muligheter!

Har du hatt en fin helg forresten ? Her er jeg så gira på ny uke…at jeg glemte ett kort øyeblikk å høre åssen du har hatt det siden sist.

Denne uken har jeg lenge ett frem til….Jeg har startet et nytt og vanvittig spennende prosjekt…..Så om litt skal jeg fortelle deg om det..¨so stay tuned¨

Jeg liker å ha et lett, godt og sunt måltid, sånn midt på dagen…for å fylle opp med god og næringsrik byggemat….Altså verdens enkleste rett å sette sammen…men også såååå sunt og godt….Ikke minst mettende, da vi finner vitaminer, mineraler, proteiner, de sunneste fettsyrer naturen har å by på…og for å ikke glemme vår kjære avokado…som jeg aldri hadde klart meg én dag uten….Jeg er totalt hekta

Salaten kommer her…….

Du trenger:

  • 1 liten pose salatmix
  • 1/2 avokado
  • 8-10 skiver agurk
  • 1 kokt egg
  • 1 ss olivenolje
  • 1 dryss himmalaya salt ( Her har jeg brukt urtesalt med sjalottløk & rødbeter)

Slik gjør du:

  • Ha salat i en bolle og ha over skivet avokado og agurk.
  • Ha det kokte egget på toppen og hell over olivenolje og deretter topp med litt salt ( Eller annet krydder. )

Her har vi en lunch som jeg spiser en del….digger å kjenne at jeg ikke blir stappmett….men, holder meg allikevel mett og spinner i timesvis….

Da skal jeg løpe på jobb, så håper jeg du koser deg med lunch´n din….så ønsker jeg deg en nydelig fin start på uken 💫

Vi sees ❤️


Følge meg gjerne

• Instagram her • Facebook her • Snapchat her

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial