Grønn smoothie med energiske oljer & spirulina

REKLAME // KINSARVIK NATURKOST.

Hei der, alle fine.

Er uken fin med deg så langt ?

Her er det nokså stille og rolig. I dag er det hviledag fra trening….Det kommer godt med å slappe litt av innimellom øktene også….Det tror jeg beina mine setter meeeeeget stor pris på. Gangsperren er nokså intens, så da kommer denne ¨slapp off ¨dagen godt med. I morgen derimot er det dans på trenings planen….wooohooo, så jeg gleder meg….Just love dancing 💃🏻

I går på jobb kjente jeg meg litt tom for energi og ville fylle opp med noe skikkelig godt. Da ble det Grønn smoothie med masse godt oppi som kroppen blir såååå glad for….her kommer den….

Du trenger:

  • 50 gr grønnkål
  • 50 gr spinat 
  • 1 ts olivenolje
  • 1 ts MCT olje
  • 1-2 ss spirulina
  • 1/2 avokado
  • 1 dl mandelmelk
  • 1 ss hakkede valnøtter 

Ha alle ingredienser i en blender..mix godt og servers kald.

Her har vi en super innimellom måltid for å sikre nødvendige vitaminer, mineraler og ikke minst de sunne fettsyrer som kommer fra oljene og avokado.

Spirulina i seg selv er fullproppet av viktige næringsstoffer som feks vitamin A, B6, Vitamin C, kalium, magnesium, kalsium og kalium for å nevne noen….så denne er absolutt min favoritt når jeg skal ¨pimpe opp¨ smoothien med extra næring. Den er også super å ha i bakst, juice og som blandet i Yogurt…her er det kun fantasien som stopper.

Her er det bare å nyte og kjenne at energien tar seg sakte men sikkert opp på topp igjen.

Ingredienser som feks spirulina kommer fra min samarbeidspartner Kinsarvik naturkost. Trenger du også spirulina til smoothien din, kan du klikke den enkelt hjem her. Butikken har også massevis av gode ingredienser til et sunt og næringsrikt kosthold.

Da skal jeg løpe på jobb, så ønsker jeg deg en magisk fin onsdag.

Vi sees ❤️

signature5e1055d0ae23f

Følge meg gjerne

• Instagram her • Facebook her • Snapchat her

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.