snapchat facebook instagram
Oppskrifter

Hav blå spirulina smoothie bowl med bær & nøtter

REKLAME // FRUITYFRIENDLY

Hei der, mine fine.

Woohoo, det er mandag og helgen er vel overstått og ny uke er et faktum….Ahhhh…NYDELIG.

Vel, nå har jeg hatt 1 uke ferie da, så gjerne derfor jeg er såååå super gira på ny uke.

Det er sannelig godt med helg, ferie eller bare en pause. Men jaggu er det godt å være i full sving i hverdagen også…..I JUST LOVE IT 😍

Når sant skal sies så savner jeg virkelig de eldre og gleder meg som ett barn til å omgås de igjen. Hahahaha, skulle nesten trodd jeg hadde vært borte 1 år…..Det er jo bare 1 uke…..HIHIHI…snakk om savn på høyt plan.

For å være skikkelig beredt på en knallstart på jobben, du vet….i helsevesenet …der går det unna i svingene….så da gjelder det å ha fylt opp tanken med masse god næring….derfor starter jeg dagen min med denne sunne lille rakker´n.

Du trenger:

 

  • 1 porsjon Gresk Yogurt 
  • Ett lite dryss blå Spirulina, avhengig av hvor sterk/svak du vil ha
  • 1/2 ts lønnesirup
  • 1/2 vanilje ekstrakt
  • 1/2 avokado
 

Slik gjør du:

 

  • Start med å ha alle ingredienser i en blender og mix.
  • Ha så over i en skål og ha på ønsket tilbehør. Selv har jeg brukt bjørnebær, blåbær, kokos flak, og hakkede mandler.
 
 
Har du forresten sjekket ut fruityfriendly.no ?

Deres utvalg av deriblandt spirulina er bare sååå gøyt å experimentere med på kjøkkenet.

Disse sunnere fargene kan du farge bakst, smoothies, ja faktisk også sjokolade. Og det aller gøyeste er at det er SÅ mye sunnere, lekent og gøyt å bruke, så her er det bare å la kreativiteten slippe løs.

Denne smoothie bowl er lagte i samarbeid med fruityfriendly.no. De tilbyr fantastiske 15 % rabatt om du benytter koden friutyfriendly15 neste gang du legger inn din bestilling.

 

Da skal jeg la dagen starte og ha meg avgårde på jobb, så håper jeg 

frokosten din faller i smak, også ønsker jeg deg en nydelig fin mandag.

Vi sees ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial