Havregrøt med banan & nøtteblanding surret i sjokolade.

Hei på dere, mine fine.

Åssen har du det i dag…er onsdagen fin med deg ? Håper det .

Her er det gledens dager. Som mange av dere nok vet, så er jeg nettopp startet igjen på jobb etter 3 ukers lang ferie. Jeg må nok en gang si at det er helt og holdent FANTASTISK ! Hehehe….jeg ser jo klart og tydelig og føler det langt inni sjelen hvorfor jeg valgte å utdanne meg innen helsevesenet, da jeg bare elsker å hjelpe de som er eldre og syke. Jeg føler jeg har så utrolig mye igjen for det. Mange smil, mye latter og mange mange gode fortellinger om livets gang. Just love it !

Vel nok om meg og min arbeidsglede og over til hvorfor du titter inn til meg her, som hoved fokus er mat. Sunn og god mat…Jeg har en tendens til å spore litt av ser jeg…Hihihi.

Jeg fikk beskjed av min godt sønn at han hadde så lyst på havregrøt. Så da tenkte jeg at jeg vil¨spice¨den opp litt og resultatet ble¨mamma…har vi mere ?¨

Så den tenkte jeg at jeg ville dele med deg.

Du trenger:

  • 1 dl havregrøt.
  • 2,5 dl vann.
  • En liten klype Himmalayasalt.
  • 1/2 banan.
  • Sukkerfri sjokolade.
  • Valnøtter
  • Pecan nøtter

Slik gjør du:

  • Start med å koke opp dl vann og ha i havregryn og salt.
  • La grøten koke ett par minutter.
  • I mellomtiden kuttes nøtter opp i biter og banan skjæres i skiver.
  • Ha sjokoladeplaten i vannbad til den smelter.
  • Ha nøtteblanding over i den smeltede sjokoladen og rør godt.
  • Ha havregrøt i en skål.
  • Legg så på sjokolade/nøtteblanding og avslutt med skivet banan.

Her har vi en søt, god, fiber rik, mektig og ikke minst ¨snop av en lunsj¨som du spinner lenge på.

Håper denne variant av havregrøt faller i smak, så ønsker jeg deg en riktig så fin onsdag 😉

Vil du forresten følge meg i sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees.

Aina ❤️

DEL