Havregrøt med knasende nøtteblanding og friske bær.

Hei på dere, mine fine.

Er mandagen fin med deg ? Her i gården er det ganske så «slapp off» Jeg var oppe som vanlig nokså tidlig…faktisk så tidlig at selv jeg må vekke fuglene 🙂 Hihihi.

Idag har vi nok en gang lagt og deiget oss på stranden. Mange spanjoler har fri på søndager, så idag har det vrimlet med folk på stranden….Det er så hyggelig å se store som små kose seg i vannkanten med bøtte og spade, barn som besteforeldre med brede smil om munnen og knitrende latter. Været var lett bris og strålende sol. Det er digg å ha litt sånne dager også, jeg er av de type person som går i ett fra morgen til kveld…nett som en sånn Duracell kanin…. 😅 så da er det extra godt å slappe godt av på ferien og kjenne at roen senker seg og ny energi bygges opp og lagres til vi er hjemme i Norge igjen. Som jeg tidligere har nevnt så er høsten en tid jeg virkelig ser frem til….mye spennende som skjer….jeg kan knapt nok vente 😉 Mer om det senere.

Da dette er en blogg som skal hovedsakelig omfatte mat, sunnere, bedre, lettere og ikke minst gjennomførbar i det daglige , så kunne jeg ikke dy meg….måtte bare lage en god porsjon havregrøt til oss. Jeg har ikke spist det på åresvis av to grunner. 1. Ketogen tillater ikke havre grunnet for høy GI (for høyt innhold av glukose pr 100 gr). 2. Sist jeg spiste havregrøt, tok jeg med glede og forventning og drysset på ¨godt¨med kanel……trodde jeg!! Det var GRILLKRYDDER 😳……Heheheheh….så resultatet ble total avsmak i lang lang tid!

Så etter lang lang tid tenkte jeg at, idag ville jeg ha det etter alle disse årene….og det er jeg glad for. Som Rema 1000 reklamen sier…det enkle er ofte det beste….og i dette tilfellet stemte det veldig. Så her kommer den.

Du trenger:

  • 2 dl vann
  • 2 dl havregryn (glutenfri)
  • 2 dl mandelmelk (usukret)
  • 1/2 ts salt
  • Bær og nøtter etter ønske.

Slik gjør du:

  • Bland vann, mandelmelk, havregryn og salt i en skjele, la koke opp og la den småkoke i 5 minutter.
  • Når grøten er ferdig kokt legges hakkede nøtter og friske bær etter ønske på toppen.

Jeg håper frokosten din faller i god smak, også ønsker jeg deg en fin mandag og en knallbra start på uken.

Vi sees.

Vil du følge meg på instagram klikker du her

Vil du følge meg på snapchat klikker du her

Vil du følge meg på facebook klikker du her

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.