Helstekt Biff med hjemmelaget bernaisesaus.

Hei mine fine 💫

God lørdags formiddag dere, er lørdagen fin med dere sålangt ? Håper da det.

Her er det max avslapping modus, kjenner det trengs etter en travel uke på jobb…. da er det jaggu godt å være hjemme…litt husarbeid, matlaging, rydde litt i klær mens musikken dundrer i bakgrunnen og jeg jodler med….ja… og ikke for å snakke om den fineste stilen…altså her snakker vi noen tilfeldige utslitte treningsklær, håret som står til alle kanter og maskara rester under øynene…sjarmerende eller hva🥴

Har idag laget en skikkelig herlig bernaisesaus som jeg ville dele med dere, så her kommer den….

Du trenger:

  • 300 gr smør
  • 2 ss hvitvin eddik
  • 1/2 ts løkpulver
  • 2 ss finhakket estragon
  • 4 eggeplommer

Slik gjør du:

  • Start med å smelte smøret i panne.
  • klekk eggene og ta bort eggehvitene, kun plommene skal brukes.
  • Bland hvitvin eddik, estragon og løkpulver i egen bolle.
  • smøret piskes rolig inn sammen med eggene, det er viktig at det blir gjort rolig og ikke for varmt da det kan skille seg.
  • Tilsett så blandingen med hvitvin eddik, løkpulver og estragon.

Simsalabim…..her har du din egen hjemmelaget bernaisesaus.

Server til biff’en sammen med ditt favoritt tilbehør!

Jeg har på min tallerken biff med kokt brokkoli, stekt asparges sutrret i spekeskinke sammen med min hjemmelagde blomkål mos ( den finner du også her under ‘middag’)

Håper det smaker.

Ønsker alle en trivelig lørdag.

Vi sees.

Aina ❤️

DEL