Hei der.
Har i dag laget en skikkelig herlig bearnaisesaus som jeg ville dele med dere, så her kommer den….
Til bearnaisesaus trenger du:
- 300 gr smør
- 2 ss hvitvin eddik
- 1/2 ts løkpulver
- 2 ss finhakket estragon
- 4 eggeplommer
Slik gjør du:
- Start med å smelte smøret i panne.
- klekk eggene og ta bort eggehvitene, kun plommene skal brukes.
- Bland hvitvin eddik, estragon og løkpulver i egen bolle.
- smøret piskes rolig inn sammen med eggene, det er viktig at det blir gjort rolig og ikke for varmt da det kan skille seg.
- Tilsett så blandingen med hvitvin eddik, løkpulver og estragon.
Simsalabim…..her har du din egen hjemmelaget bearnaisesaus.
Server til biff’en sammen med ditt favoritt tilbehør!
Jeg har på min tallerken biff med kokt brokkoli, stekt asparges surret i spekeskinke sammen med min hjemmelagde blomkål mos.
Håper det smaker.
Ønsker deg en trivelig lørdag.
Vi sees ?
