Hjemmelaget frokost blanding.

Heisann dere, mine fine.

Har mandagen vært fin med deg idag ?

Her i gården har det surret og gått i full rulle. Hehe…som du kansje så på min story idag så har vi tidenes «sommer vær» her i Bergen by.

Hihi…. jeg trodde det var gale i morges, men nå har vinden tatt i ett tak i tillegg…hærlig!

Men, foruten om været som vi dessverre ikke kan gjøre så mye med. Husker du i innlegget igår hvor jeg fortalte at det er extra spennende på jobb for tiden ?

Som sikkert de fleste vet så jobber jeg på sykehjem i Bergen kommune. I året som har gått, har jeg vært så heldig å være veileder for verdens fineste helsefagarbeider lærling. Hun har nå fulgt meg tett i snart ett år.

I disse dager jobber hun med delprøve, så dagen idag har gått til forberedelse av oppgaver og morgen dagen skal hun ha praktisk prøve, for så onsdag å evaluere.

I året som har gått så er det denne uken vi på en måte har ventet på, se hva hun har lært, og ikke minst det speiler hvor bra jeg har lært fra meg.

Så morgendagen er extra spennende.

Wich us luck 😉

Men, mat må man jo også ha, så her kommer frokosten fra idag.

Her har vi en nydelig nøtteblanding, da jeg ikke er superglad i dem vi får i butikken, så hvorfor ikke lage den selv… eller hva ? 🤔

Også selvfølgelig mye mye sunnere en butikk kjøpt da denne sorten er kun rene nøtter.

Du trenger:

  • 40 gr hakkede mandler
  • 40 gr hakkede walnøtter
  • 40 gr usukkret kokos flak
  • 20 gr sesamfrø
  • 2 ss linfrø
  • 2 ss chiafrø
  • 1 ts kanel
  • 1 ts vanilje extrakt
  • 1/2 ts Himalaya salt
  • 1 stor egge hvite.
  • 0.2 dl smeltet kokos olje

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 150 grader.
  • Legg bakeark på bakeplaten og spray på spray fett.
  • I en stor bolle blander du alle nøtter,
  • Tilsett så kanel, vanilje og salt. Mix godt.
  • I en egen bolle pisker du eggehviten og ha i kokosolje,
  • Blsndingen helles så over nøttene.
  • Når alt er godt blandet og «fuktet» heller du blandingen jevnt fordelt utover på stekebrettet.
  • Stekes på nederste rille i ca 15-20 min, avhengig av ovn.

Når nøtteblandinger er ferdig stekt og avkjølt er den klar til å nyes.

Jeg hadde her melk og bær på min.

Dette er virkelig en av mine favoritter, knasende sunn og god 😍

Ønsker deg en riktig så fin tirsdag og kose deg med nøtteblandingen !

Vil du følge meg på Instagram klikker du her http://www.instagram.com/sunnihjerte.no

Vi sees.

Aina❤️

DEL