Hjemmelaget marsipan med sjokoladetrekk & kokos strø

Reklame // kinsarvik.no

Hei der, mine fine.

Håper du har en fin inngang til påsken og at langfredag så langt er snill med deg.

Her hos oss er det tur som står for døren. I dag skal det bli kjempe deilig å nyte en tur ut i skog og mark….Høre fugle kvitring, kjenne på roen og nyte stillheten….Ahhhh, fantastisk.

Jeg gleder meg også veldig masse til turen i seg selv….men også til jeg kommer hjem og skal nyte disse små rakkerne.

Her har jeg laget hjemmelaget marsipan brød med sukkerfri sjokolade og toppet det hele med hjemmelaget kokos dryss i regnbuens farger.

Vil du teste ut disse godbitene…Her kommer de….

Du trenger til marsipanbrød:

Slik gjør du:

  • Ha mandel mel, Sukrin, vanilje ekstrakt og vann i en blender og mix godt til deigen er god og fast.
  • Sett gjerne deigen over i plast og inn i kjølen en stund før du skal bruke den, da den blir mye lettere og jobbe med.

Sjokolade smeltes i vannbad. DVS kok opp en panne med vann mens du legger sjokoladen i en beholder oppi det varme vannet og rører jevnt til den er smeltet.

Sjokoladen helles over brødene. Her la jeg brødene på en rist med bakepapir under….Da kan en søle i vei mens en koser seg med dekorering 🤪 Ypperlig påskekos både for de små som store.

Til strø trenger du:

Slik gjør du :

  • Hakk opp en god desj med kokos flak og sett til side.
  • Ha i en liten skål den farge på pulver du ønsker å bruke.
  • Bland til hver farge som du ønsker å farge med 1 ts vann
  • Ha så oppi finhakket kokos flak i hver av skolene og la det stå å trekke i 10-15 minutter.
  • Hell så innholdet over i en sil og la overskudds vann / farge renne godt av.
  • Ha så det ferdige farga kokos flakene over på tørkepapir og la det tørke. Jeg laget mitt kvelden før jeg skulle bruke det…for å sikre at det var blitt tørt.
  • Strø over brødene mens sjokoladen enda er varm.

Simsalabim…Her har vi en påske godis som passer supert i påske egget til den som ønsker en sunnere variant 🐣

De fleste ingredienser som er brukt i denne oppskriften er fra min gode samarbeidspartner kinsarvik naturkost, som du enkelt klikker her rett hjem her kinsarvik.no

Da håper jeg du koser deg denne fine langfredagen, også ønsker jeg deg en nydelig fin dag.

Og du, GOD PÅSKE 🐥

Vi sees ❤️

DEL