Hjemmelaget Pizza gluten og sukker fri på kun 25 min.

Hei på dere, mine fine. Har du en fin helg så langt ? Håper da det! Her i Bergen bøtter det ned som vi sier på fint Bergensk….og da mener jeg ¨bøtter ned…Hehehe…men det er helt ok, for da har jeg en super god unnskyldning for å være hjemme og kose meg. Dille og dulle, tenkte å bake noe snadder nå som det er helg. For dere som titter innom titt og ofte vet at jeg ofte baker om søndagen….Det er ordentlig kose søndag for meg ! Husker du jeg nevnte at vi skal ha ¨Orange is the new black¨maraton nå i helgen ? Det blir i dag……yoohoo så jeg gleder meg. Måtte timene gå fort til kvelden…Hahaha.

I går bakte jeg en bunn som jeg ville dele med deg. Dette er en nokså vanlig deig som du kan bruke til så mangt. Ut av denne lagde jeg en Pizza. Hva er vel ikke helg uten noe godt å kose seg med :). Tenkte jeg ville dele denne med deg, så her kommer den.

Til deig trenger du:

 • ca 300 gr revet hvitost.
 • 150 gr mandel mel.
 • 1 ts bakepulver
 • 1 egg

Slik gjør du:

 • Start med å forvarme stekeovn til 180 grader.
 • Hell osten i en bake bolle og varme denne i micro ovn til osten er skikkelig smeltet.
 • Ha så i egg.
 • Bruk gjerne en mixer og blande godt.
 • I en annen bolle blander du alle de tørre ingredienser.
 • Hell så de tørre ingredienser over i bollen med ost og egg og mix godt.
 • Om deigen er noe fuktig kan du spe på med litt ekstra mandel mel.
 • Legg deigen på et bake ark, mens du legger et nytt bake ark over deigen. skjelve ut til ønsket størrelse og tykkelse.
 • Stekes i ovnen i 5-7 minutter på nederste rille.
 • La avkjøle litt.
 • Her velger du ditt favoritt fyll. Selv har jeg valgt ost,pepperoni, oliven , tomater og oregano.
 • Sett Pizza`n i ovnen igjen til osten er smeltet.

Taddda…her har vi en nydelig god hjemmelaget Pizza, sukkerfri, glutenfri og som er super enkel å lage.

Da gjenstår det å ønske deg en riktig så fin lørdag og kose deg med Pizza`n din 😉

Vil du forresten følge meg på sosiale medier ?

instagram her snapchat her facebook her

Vi sees

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.