Hva er vel ikke en digg skive med sjokoladepålegg til frokost.
Sjokoladepålegg er super lett å lage og denne typen kan nytes med god samvittighet, da den inneholder kun det gode fettet og er sukkerfri.
Vil du også teste ut denne…her kommer den…
Til sjokoladepålegg trenger du:
- 1 pose hasselnøtter
- 50 gr sukkerfri kakao
- 5 ss sukrin
- 1/2 ts salt
- 1 ss olivenolje
Slik gjør du:
- Start med å forvarme stekeovn til 130 grader
- På et bakebrett med bakepapir i bunn legger du hasselnøttene og lar dem steke i ca 12-15 minutter.
- Ha den så over i et kjøkkenhåndkle og rull på nøttene til skallet løsner.
- Ha så de ferdig rensede nøttene over i en foodprossessor og blend til nøttene får en smøraktig konsistens.
- Tilsett så olje og fortsett og blende til disse ingredienser er godt jobbet inn i hverandre.
- Ha så i sukrin, kakao og salt og blend nok en gang til du har en jevn og fin blanding.
- Smak til med søtning og kakao.
Vel, da håper jeg pålegget faller i smak, og nyt den når så langt kommer.
Vi sees ?
