Lunch

Hotdog´s i wraps

Hei på dere, mine fine.

Hvordan er helgen med deg så langt ?

Her hos meg er det arbeids helg som gjelder. Det å jobbe helg slik som den er nå er helt ok…supert….men….jeg går glipp av ¨skal vi danse!?! Ohhhh NO!!

Jeg synes det er så utrolig høyt å se progresjonen deres, supre deltagere og rett og slett storkoser meg når jeg sitter og ser på programmet. Om ikke jeg tar helt feil så går det vel i reprise i løpet av uken. Vel vel, det må jeg finne ut av.

Ser sånn frem til mandag, da har jeg fri etter arbeidshelg og været er meldt bra. Så da tenker jeg å gå litt i fjellet og nyte høst fargene, luften…Ahhhh hærlig.

I dag har jeg vært bittelitt kreativ med rester som vi har liggende i kjøleskapet og mixet sammen ikke annet enn Hotdog i Wraps. Det er synd å kaste mat, så her kom kreativiteten inn i bildet.

Wraps´n kommer her…

Du trenger:

  • 100 gr revet ost
  • 2 ss farge tilsetting ( sukkerfri )
  • 3 ss psyllumhusk
  • 4 egg
  • 1/2 ts vanlige ekstrakt
  • 1 ta salt
  • Krydder etter ønske. (Her har jeg selv brukt hvitløkspepper, Mexicano krydder og ett bitte lite dryss chilli.)
  • Pølser

Slik gjør du:

  • Start med å forvarme stekeovn til 175 grader
  • Blande farge, salt, ost og psyllumhusk i en bolle, rør godt.
  • Bland så i eggene og vanilje, rør godt om slik at blandingen blir jevn og fin.
  • Tilsett krydder.
  • Del deigen inn i 4 biter og rull de til en ball.
  • Deigen legges på stekebrett med bakepapir i bunn.
  • Ha deig på brettet og kna den med fingertuppene med litt vann på, da blir den lettere å jobbe med.
  • Deigen gir ca 4 wraps , jeg får 3 av deigen, da jeg liker de litt tykkere. Om du vil ha de noe tynnere, deler du bare deigen i mindre baller.
  • Stekes på nederste rille i ca 15 minutter, avhengig av ovn.
  • Mens wraps stekes o ovnen, freser du lett opp pølsene på stekepannen.
  • Wraps´n avkjøles på rist.

Disse wraps hadde jeg tenkt å bruke i en annen anledning, men jeg var så sulten og begynte å spise på disse…og da var det litt for lite til det de i utgangspunktet var tenkt til. Derfor endte de opp som pølse i wraps.

Her har jeg stekt pølser og tatt det jeg hadde igjen i kjølen av grønt og mimet sammen til ett fargerikt måltid 😉

Håper du har en strålende fin lørdag, kose deg helmax.

Har du forresten sjekket ut min Instagram ? Om du skroller deg videre nedover her, da kommer du direkte til den

Vi sees.

Aina ❤️

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial