Hvit chia pudding med yoghurt og friske bær.

God morgen mine fine 💫

Wooohooo…. jeg må bare starte med å si at i dag starter min ferie…hærligt!

Mandag morgen… som nevnt tidligere, den aller beste dagen i uken synes jeg. Ny uke, nye muligheter.

I dag skal jeg faktisk tro det eller ei ikke stå på kjøkkenet. Hehehe… selv om det er en av mine favoritt steder å være. Idag har jeg en venninne date, hvor vi skal ha litt «off time» og kose oss sammen med kidza….. vel min er jo 18 da, men i mamma hjerte fremdeles barnet mitt…. hihihi.

Vi drar til Askøy og skal gå tur og spise en god lunsj. Hvem vet…kansje vi slenger noe på grillen underveis. Får se hva kidza ønsker. Gøyt blir det hverfall. Venninnen min sin sønn er 1 år da, så kontrasten mellom våre barn er stor da, så tenker at pølser blir det hverfall…hihi😀

Igår laget jeg en chia pudding som jeg ikke har gjort før… av hvite chiafrø. Fantastisk og da mener jeg FANTASTISK. Min sønn bokstavelig talt kastet seg over porsjonene med ett stort glis om munnen…hihihi 🤩

Du trenger:

  • Start med å legge 1 dl hvite chiafrø i 0,5 dl fløte. La stå i bløt over natten.
  • 1,5 dl youghurt nøytral
  • 125 gr physalis bær.
  • 2 stk bjørnebær.

Slik gjør du:

  • Hell yoghurt i en blender sammen med physalis bær og blend godt til du har en smoothie og fin blanding.
  • Start med å helle chiafrø i et glass.
  • Fyll deretter oppi med youghurt blandingen.
  • Pynt med golfen physalisbær og bjørnebær..

Her har vi en super næringsrik frokost, som bugner over i næring og vil holde deg mett til godt ut i morgen timene.

Håper frokosten din smaker, så ønsker jeg deg en strålende fin mandag 🤩

Vi sees.

Vil du forresten følge meg ?

Instagram: www.instagram.com/sunnihjerte.no

Aina ❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.