Hei der, mine fine.
Der var vi allerede kommet til påskeaften…..Jøsse meg hvor tiden flyr.
Dagen i går var bare helt magisk. Husker du jeg nevnte at vi skulle på tur i fina været. Det gjorde vi, og det var det nydeligste været….på toppen av det hele…vindstille…..Amazing! Da jeg vandret i min egen lille verden fikk jeg så veldig lyst på innbakte pølser…..Mmm, nam.
Så da jeg omsider kom hjem, var jeg ikke langt unna bakebollen og satte i gang og kokkelerte…..Resultatet ble disse små herlighetene……Innbakte pølser med baconbiter og et dryss ost……Yummy !!
Det som er så fint med bakst er at den kan fylles med så mangt…..så her velger du enkelt din favoritt.
Til innbakte pølser trenger du:
- 150 gr revet ost
- 100 gr mandelmel
- 20 gr kokosmel
- 100 gr creme ost
- 1 egg
- 1 ts bakepulver
- 1 ss physullum husk
- 1/2 ts salt
- 1 ss smør
Slik gjør du:
- Start med å forvarme stekeovn til 175 grader.
- Smelt creme ost og revet ost.
- Tilsett egg, mel, bakepulver, salt og phylliumhusk .
- Kna deigen godt, legg bakepapir i bunn og et bakepapir på toppen og skjevle ut til en firkant.
- Ha over små stekte baconbiter og et dryss ost
- Skjær deigen med evt en pizzarulle til lange pølser.
- Snurr deigen rundt pølsene.
Til pensling:
- 1 pisket egg
Stekes i ovn på nederste rille i ca 10-15 minutter (noe avhengig av ovn).
Innbakte pølser er så godt, og er jo mange barns favoritt også.
Restene av hva vi hadde igjen fra igår, tar jeg med meg som matpakke i dag på jobb….Der sparte jeg både tid og penger….Genialt!!
Jeg håper du koser deg med bakverket, så ønsker jeg deg en nydelig fin påskeaften.
Vi sees ?
