Jordbæris i rennende i sjokolade og friske bær.

Hei på dere, alle mine fine.

Wooohooo, nå er det jammen meg helg asså. og det er det sikkert mange som er glade for, hvertfall her i Bergen. Solen skinner og fuglene kvitterer i skrivende stund….ahhhh hærligt.

i dag bærer det mot byen for å møte noen hærlige mennesker, men det kan jeg komme tilbake til litt senere. Bare det å vandre rundt i Bergen by på solskinnsdager gjør meg direkte glad. Vi Bergensere er så utrolig flink til å bruke byen var når solen titter frem. Folk er så glade, vandrer gjennom byens gater store som små med isen i hånden og smilet om munnen.

For dere som har meg på Snapchat,( sunnihjerte.no ) så filmer jeg alltid litt extra når jeg er i Bergen by. Guriland, nå høres jeg skikkelig ut som ei bonde jente…hihihi….Jeg jobber jo faktisk midt i Bergen by, men det er som oftest bare sånn rett til og fra jobb.

Apropo is, så er vel vi alle glade i iskrem på fine sommer dager. Jeg liker selv å trixe og mixe litt i kjøkken kroken og smake meg frem til gode resultater. Her har jeg laget en jordbær is. Kjeksen er IKKE sukkerfri, så det er sagt. Denne laget jeg til min sønn, og jeg spiser min fra skål.

Til jordbær is trenger du:

  • 8 dl fløte.
  • 4 ss rømme.
  • 1 ts vanilje extrakt.
  • 140 gr Sukrin.
  • 250 gr jordbær.

Slik gjør du:

  • Start med å vaske og rense jordbær også dele de i to.
  • Ha i alle ingredienser i en blender og la den kjøre til du har en jevn og fin blanding.
  • Hell røren i en kakeform med bakepapir i bunn.
  • Formen settes i frysen over natten.
  • Til sjokoladetrekk, ha sjokoladen over vannbad til den er smeltet og hell over isen.

Her har vi en sommer frisk is som er nydelig på solfylte dager.

Kos deg med isen din.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF