Kake i kopp dekket i rennende sjokolade og friske bær på kun 5 min.

Hei og god tirsdag alle mine fine.

Har du en fin tirsdag? kansje du er som meg, har ferie, men er hjemme enda. Nå begynner det å nerme seg avreise for oss. Synes vi har ventet på denne Spania turen i en hel evighet…. hihi, vi har vel gjerne det. Så nå er den bare dager unna og det ser vi sååååå frem til. Ja faktisk så gruer jeg meg litt også. Det er jo vanvittig varmt i Spanien nå og her hjemme er det bikkje kaldt….. Jeg går enda rundt i Kari Traa ulla mi. Det skal virkelig ikke være mulig midt i juli, så overgangen til 30-35 grader bli nok stor, men… hærlig.

Apropo hærlig. Imorges laget jeg noe skikkelig godt som jeg plutselig fant ut at jeg ville ha NÅ. Så heldigvis for at denne er kjapp å lage. La meg få introdusere sjokoladekake i kopp på 5 min.

Til kake trenger du:

 • 1 stort egg.
 • 2 ss smør.
 • 2 ss mandelmel.
 • 2 ss kakao (usukkret)
 • 1 1/2 ss sukrin.
 • 2 ts kokosmel.
 • 1/2 liten ts vanilje .
 • 1/2 ts bakepulver.

Slik gjør du:

 • Start med å smelte smøret.
 • Bland i alle tørre ingredienser i en bolle.
 • Bland deretter i vanilje, egget og smør.
 • Ha din ferdige blanding i en kopp som tåler micro og la den stå i ca 60-70 sekund.
 • Når kaken er ferdig, la den avkjøles.
 • Pynt med bær av dine favoritter.

Her har jeg smeltet sukkerfri sjokolade i vannbad, pyntet med friske bær, peanøtter rennende sjokolade og ett lite dryss sukrin melis.

Mmmm….. say no more…..yummy!

Da håper jeg kaken faller i smak, så ønsker jeg deg en fin sommerdag.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF