Middag

Biff med oste gratinert brokkoli & bakte tomater.

Hei på dere alle fine dere 😁

Da var lørdagen kommet og mange av dere nyter nok lørdagen med en god frokost og solskinn…🌞 toppers altså…hva mer kan en ønske seg.

Dagen i dag brå startet med at jeg trodde at jeg hadde forsovet meg…..for avgårde for å gjøre mine morgen rutiner……da jeg etter litt tid ser på klokken at den viser 06.10, og etter litt skjønner jeg at jeg er ca 8 timer for tidlig ute til å dra på jobb…..det var søndag jeg jobber tidlig….ikke lørdag.

Enda godt jeg ikke kjørte avgårde da…hehehe.

Sånn kan det gå når en jobber tidlig/sein om en annen.

Vel vel hva annet å ta seg til siden jeg alikevel først hadde startet dagen en å kokkelure litt, så utfallet ble en god biff med tilbehør……mmmm da har jeg konge måltid i kveld etter jobb.

Her er hva du trenger:

  • 200 gr biff. ( jeg har valgt mørbrad)
  • 1 stor tomat.
  • 1 bunt brokkoli.
  • 150 gr ost.
  • 3 stk asparges.
  • 6 biter Spekeskinke i skiver.
  • 100 gr Sjampinjong
  • Krydder etter ønske .

Slik gjør du:

  • Start med å for varme stekeovnen på 200 grader.
  • skjære opp brokoli i topper.
  • Kok den opp, sil av vannet og tilsett litt smør.
  • Hell så brokoli i ildfast form og tilsett ønsket krydder og ost på toppen.
  • Skjør tomat i 2 deler, grav ut innmat og dryss deretter ost nedi tomaten.
  • Tilsett litt basilikum.
  • Fres asparges på stekepannen, og snurr spekeskinke rundt.
  • Alt dette settes på steke papir på brett i stekeovnen i ca 10-15 min (avhengig av ovn).

Mens dette godgjør seg i ovnen kan du gjøre følgende:

  • Skjør opp sjampinjong og steke på panna.
  • Steke biffen etter ønske, selv liker jeg den medium.

Når tilbehøret er ferdig i stekeovnen legger du alt på tallerken etterfulgt av biffen og sjampinjonger.

Til slutt:

  • Bruk Ca 100 gr smør (jeg bruker godt smør)
  • Tilsett urter/ krydder etter ønske.

Selv bruker jeg oregano, basilikum, provence , timian, gastromat og grillkrydder.

  • Pisk dette sammen og server til rykende varm biff tallerken.

Da håper jeg det smaker fortryllende og ønsker alle en fantastisk fin lørdag.

Bio apetit.

Aina ❤

Keto biff
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial