Husker du her om dagen da jeg fristet med kyllingklubber dyppet i hjemmelaget ketchup og blåmuggost dressing.
Denne digge herligheten lovet jeg å legge uten av dagene, så den kommer her……
Til dressing trenger du:
- 100 gr smuldret blåmuggost
- 1 dl majones
- 1 dl seter rømme
- 1 hakket hvitløk fedd (eller hvitløkpulver)
- 1/2 ts løkpulver
- 1 ss saft fra lime
Slik gjør du:
- Start med å kutte blåmugg ost i biter på en skjærefjøl. Hakk den i så mass småbiter som du ønsker og legg den litt til side.
- Bland I en bolle rømme, majones krydder og lime.
- Ha så over i bollen blåmuggosten og rør godt.
- Dressingen setter så i kjølen.
Dressingen blir bedre i smak når den får stått en stund.
Jeg anbefaler å lage dressingen på kvelden og sette den i kjøleskapet. Da setter smakene seg skikkelig godt og er klar for servering.
Toppes med litt fersk finhakket gressløk.
Trenger du forresten tips til hjemmelaget sukkerfri ketchup…den finner du her
Da håper jeg du koser deg med dressingen, så ønsker jeg deg en nydelig fin torsdag.
Vi sees 🤎
