Keto blomkål mos med stekte pølser & friske urter

Hei der, mine fine.

Åssen har du det i disse dager ? Håper du har det trygt, godt og fint. Jaggu er det er ¨rar¨ situasjon vi alle befinner oss i nå. Det føles nermest uvirkelig alt som hender rundt om. Jeg priser meg selv lykkelig for en enorm kjøkken glede jeg normalt sett har….som er enda mere skjerpet nå i disse dager.

I går fant jeg ut at jeg skulle børste støv av gamle trenings strikk jeg hadde liggende i skuffen, og ta en hjemme økt. Auauau ville jeg bare starte med å si….jeg skjønner nå hvorfor jeg tidligere har gitt opp….det er ene og alene på grunn av gangsperr.

Det er jo sååååå gøyt der og da, og jeg kjenner ikke mine egne begrensninger når en muskel har ¨fått nok¨….fordi, det er jo så gøyt. Dette kjenner jeg dagen etterpå…når det gjerne er litt for sent. Det er her AUUUU kommer inn. Styrketrening er fantastisk gøyt, men også såååå vondt….Men nå har jeg bestemt meg for at denne barrieren med ondter….ja, den MÅ jeg bare igjennom. Om du trener styrke…var det ikke slik med deg også…når du først starta ?

Som nevnt tidligere, så er jeg en recer på cardio trening som Zumba, cardio dance og den type høy danse puls type trening…. Men, nå føler jeg det er på høy tid å tenke på muskulaturen også….. ¨I´m not getting any younger¨

Vel, nok om mine trenings sprell og over til mat….Det har jeg kosa med nå i det siste og kokkelert litt. Her om dagen hadde jeg litt blomkål som måtte brukes…..Denne resulterte i en nydelig god middag av blomkål mos med stekte pøler og ett lite dryss urter. Denne ble laget på ¨no time ¨.

Sunt, enkelt også sååååå godt.

Vil du teste ut denne….. Her kommer den….

Du trenger:

 • Pølser
 • 1 blomkål
 • 2 ts meieri smør
 • 3 ss mandel melk
 • 2 ts creme ost
 • 2 ts fløte
 • 1/2 ts salt
 • 1 dryss pepper

Slik gjør du:

 • Start med å rense blomkål fri for blader og kutt den opp i mindre biter.
 • Ha den så over i en panne med litt vann et dryss salt og rist i bunn. La koke opp til den er noe myknet.
 • Ha så over i en kjøkkenmaskin og blend inn salt, pepper, cremeost, melk og til slutt smør…..Mix godt.
 • Pølser stekes på pannen.

Serveres rykende varm med et lite dryss revet ost og friske urter.

Taadaaa…her har vi en snedden gammel klassiker av pølse og potetmos…bare i keto variant.

Sååå kjapp, sunn og smakfull middag…laget på 1-2-3

Da håper jeg du nyter middagen din, så ønsker jeg deg en nydelig fin onsdag

Vi sees ❤️

signature5e3695af47474
Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.