Brokkoli gryte med bacon.

Hei der.

Gryter og gratenger er middag som jeg er veldig glad i. Ikke bare fordi de er utrolig gode, men også fordi jeg nokså ofte tar med rester fra gryten med på jobb dagen etter som lunsj. Her er det vinn vinn.

Men, gryter og gratenger lages også i uendelige former og varianter, så i dag har jeg laget brokkoligryte med sprø bacon….Mmm, digg!

Vil du teste denne… Den kommer her…

Til brokkoligryte trenger du:

  • 400 gr brunet kjøttdeig.
  • 1 pk bacon (ca 140 gr).
  • Sjampinjong
  • 1 bunt brokkoli.
  • Ca 1/2 boks creme fraiche.
  • 4 små tomater
  • Ca 150 gr ost

Slik gjør du:

  • Start med å for forvarme stekeovn til 200 grader.
  • Brun kjøttdeig.
  • Steke champignon på stekepannen, tilsett litt salt og pepper.
  • Del opp bacon i biter og stek på stekepanne.
  • Skjær opp bunt med brokkoli og la den koke opp.
  • Hell brokkoli i rist slik at vannet renner av og legg den i en ildfast form
  • Tilsett formen stekt bacon og champignon
  • Rør inn i blandingen ca 1/2 boks creme fraiche.
  • Krydre med ønsket krydder.
  • Dryss på revet ost.
  • Legg på tomater.

Stekes i ovnen på 200 grader i ca 15 min.

Server gjerne med litt grønt.

Da håper jeg gryten smaker.

Vi sees ?

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF

Smoothie

Keto smoothie

Motta din egen smoothie PDF