KETO glutenfri Ostehorn

Hei der, mine fine.

Hva er vel ikke helgen uten et aldri så lite bakverk… Det må til altså…simply love it.

Her har vi et ostehorn som er så tasty og er super enkel å lage.

Vil du også teste ut…oppskriften kommer her…

Du trenger:

  • 100 gr mandelmel
  • 60 gr krem ost
  • 2 egg
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ss xanthan gum
  • 2 ss psyllium husk
  • 100 gr revet hvitost
  • 1 ts salt
  • 1 lite dryss pepper

Til topping:

  • Sesam frø
  • Valmue frø

Slik gjør du:

  • Start ned å forvarme stekeovn til 180 grader over/undervarme
  • Bland alle tørre ingredienser i en bolle og mix godt.
  • I en annen bolle har du så ost og kremost i og varmer i micro eller vannbad til ostene er smeltet.
  • Ha så eggene og oste blandingen i bollen med smeltet ost og mix godt til alt er en fin og jevn deig.
  • Del så deigen inn i 4-6 biter ( alt etter hvor store du vil ha ostehormene, (selv deler jeg deigen min i 6 biter).
  • Rull hver deig bit til en jevn pølse og form til en running.
  • Legges så på stekebrett med bakepapir i bunn.
  • Stekes på nederste rille i ovnen i ca 10 minutter ( noe avhengig av ovn )

TIPS:

Om du ønsker helt glutenfri bakverk så bytter du enkelt ut bakepulveret med glutenfritt

Her har vi en sunnere, form for oste horn som du kan kose deg med til helgen eller

ha i frysen når trangen til brødvarer melder seg .

Håper de smaker.

Så ønsker jeg deg en knallfin søndag.

Vi sees ❤

DEL