Bakst og kaker

Sprø Hvitløk bagetter med urter

Håper alle dere fininger ❤ håper dere har hatt en superfin uke, kommet godt i gjenge igjen etter påsken….vært ute å nytt våren som har kommet, som også nå har vart en stund….ja, hvertfall her i Bergen….helt til regnet kom for et par dager siden….pytt pytt…..vi e jo vant te det☔

Vel vel….nok om sol og over til hvor jeg gleder meg til å begynne uken på jobb og andre plikter….forstå meg rett, det er veldig hærligt med litt fri….men desto bedre å komme i “normal gjenge” igjen, så velkommen ny uke skal det være 🙏amen for den, det var det jeg tenkte for noen dager siden….

pang……@#$%^…..så ble jeg syk, så det forklarer mitt fravær de siste dagene.

Meeeeen nå er formen bedre, så…..let the fun continue…..🤪

Her for litt siden laget jeg noen hvitløksbrød som jeg tenkte å spre den gleden og dele med dere, så her kommer den…

Du trenger til deig:

  • 5 ss physullumhusk
  • 1 ts salt
  • 2 ts glutenfritt bakepulver
  • 160 gr mandelmel
  • 200 ml kokt vann
  • 2 ts eddik
  • 3 eggehviter

Du trenger til hvitløksmør:

  • 120 gr smør
  • 2 ss persille
  • Litt himmalayasalt
  • 2 fedd hakket hvitløk

Bland alt i en bolle og mix godt sammen.

Slik gjør du:

  • Start med deigen og blande alt det tørre i en bolle.
  • Tilsett kokt vann, eddik og eggehvite.
  • Mix alt sammen med en blender.
  • Rull ut deigen og del den i ca 8 biter.
  • En bit rulles ut og formes til en pølse
  • Stekes på nest nederste rille i stekeovnen i ca 30- 35 min.
  • Når brødene er ferdige stekte bør de hvile og bli avkjølte.
  • Del brødene deretter i to og smør på hver del hvitløksmør.
  • Stekes i ovn i ca 5-8 min.

Der har du super gode nystekte keto og glutenfrie hvitløksbrød som kan brukes sammen med f.eks lasagne, som en apetizer eller til grillmaten….muligheten er mange👌

Håper det smaker

Bon apetit

Aina❤

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial