Bakst og kaker

Frokost rundstykker med sesamfrø

God morgen alle fine dere, håper dere har en alle tiders fin påske morgen 🐣

Da var vi kommet til veis ende med påsken for denne gang.

Det er nå godt med disse dagene, reflektere litt og være sammen med familie og venner som står en nær ❤

Jeg for min del har kokkelert litt extra disse dagene og i morges knallet jeg til med noen super gode keto/gluten vennlige rundstykker…..og her kommer de…..

Du trenger:

  • 5 ss physullumhusk
  • 2 ts glutenfri bakepulver
  • 1 ts salt
  • 3 eggehviter
  • 2 ts eddik
  • 160 gr mandelmel
  • 200 ml kokt vann
  • Litt sesamfrø

Slik gjør du :

  • Start med å forvarme stekeovn til 175 grader
  • Bland alt det tørre i en bolle
  • Tilsett eddik, eggehvite og til slutt kokt vann.
  • Blandingen mixes sammen med en mixer.
  • Rull deigen i håndflaten til en ball og del opp i ca 8 biter, rull sammen i håndflaten og sett de på stekeplaten,
  • Pensle på toppen med litt vann
  • Dryss på litt sesamfrø.

Sett rundstykkene på bakeark på stekebrettet og de settes i nederste rulle i stekeovnen.

La de steke ca 30-35 min, avhengig av ovn.

Serveres nystekte, rundstykkene er super gode og er ypperlig til påske frokosten🐥

De kan også fryses og ta opp ved behov.

Da håper deg de smaker.

Bob apetit.

Påske klem

Aina ❤

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial