
Keto/ glutenfrie Taco shell.
Hei alle fine dere ❤
Nå e d fredd’an….tralallallallala…..er det flere enn jeg som er sååååå klar for fredag og helg !? Jeg er så absolutt klar…og vel så det.
Forstå meg rett, jeg elsker jobben min…men, ett pust i bakken sier jeg velfortjent ja takk til.
Apropos fredag så laget jeg her tidligere i uken en ny vri av Taco Shells……
Hva e vel fredag…uten Taco😊
FANTASTISK…fikk jeg høre her hjemme……Mmmmmm moms moms kom det fra en ivrig munn når jeg foreslo å lage disse igjen i helgen.
Tenkte jeg ville dele disse med dere.
KUN 1 INGREDIENS !
Du trenger til shell:
- Revet cheddar ost.
Slik gjør du:
Start med å for varme stekeovnen til 200 grader.
Finn en tresleiv og to panner, legg deretter vispen mellom de to pannene.
(Forklaring på hvorfor kommer om litt.)
- 1 pakke revet cheddar ost rekker til ca 4-5 Shell.
- Legg bake ark på stekeplaten.
- Legg deretter en god rue med ost på brettet og klapp den slik at det blir en jevn og fin running
- Stekes til osten er smeltet og er crispy i kantene.
- Ta ut platen og la de kjølen seg litt.
- Når de er litt avkjølt men fremdeles varm legger du de over en visp som har støtte i begge ender, slik at skjellene får formen sin.
- La de henge der en liten time.
Da var Da var Taco Shells klare for det fyllet du måtte ønske.
Da håper jeg det smaker og kos deg med Fredags Taco”n 🌮
Da ønsker jeg alle sammen en skjønn fredag videre, så sees vi til neste måltid ✌😉
Bon apetit.
Aina❤

