Middag

Keto/ glutenfrie Taco shell.

Hei alle fine dere ❤

Nå e d fredd’an….tralallallallala…..er det flere enn jeg som er sååååå klar for fredag og helg !? Jeg er så absolutt klar…og vel så det.

Forstå meg rett, jeg elsker jobben min…men, ett pust i bakken sier jeg velfortjent ja takk til.

Apropos fredag så laget jeg her tidligere i uken en ny vri av Taco Shells……

Hva e vel fredag…uten Taco😊

FANTASTISK…fikk jeg høre her hjemme……Mmmmmm moms moms kom det fra en ivrig munn når jeg foreslo å lage disse igjen i helgen.

Tenkte jeg ville dele disse med dere.

KUN 1 INGREDIENS !

Du trenger til shell:

  • Revet cheddar ost.

Slik gjør du:

Start med å for varme stekeovnen til 200 grader.

Finn en tresleiv og to panner, legg deretter vispen mellom de to pannene.

(Forklaring på hvorfor kommer om litt.)

  • 1 pakke revet cheddar ost rekker til ca 4-5 Shell.
  • Legg bake ark på stekeplaten.
  • Legg deretter en god rue med ost på brettet og klapp den slik at det blir en jevn og fin running
  • Stekes til osten er smeltet og er crispy i kantene.
  • Ta ut platen og la de kjølen seg litt.
  • Når de er litt avkjølt men fremdeles varm legger du de over en visp som har støtte i begge ender, slik at skjellene får formen sin.
  • La de henge der en liten time.

Da var Da var Taco Shells klare for det fyllet du måtte ønske.

Da håper jeg det smaker og kos deg med Fredags Taco”n 🌮

Da ønsker jeg alle sammen en skjønn fredag videre, så sees vi til neste måltid ✌😉

Bon apetit.

Aina❤

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial