Keto/ glutenfrie Taco shell.

Hei alle fine dere ❤

Nå e d fredd’an….tralallallallala…..er det flere enn jeg som er sååååå klar for fredag og helg !? Jeg er så absolutt klar…og vel så det.

Forstå meg rett, jeg elsker jobben min…men, ett pust i bakken sier jeg velfortjent ja takk til.

Apropos fredag så laget jeg her tidligere i uken en ny vri av Taco Shells……

Hva e vel fredag…uten Taco😊

FANTASTISK…fikk jeg høre her hjemme……Mmmmmm moms moms kom det fra en ivrig munn når jeg foreslo å lage disse igjen i helgen.

Tenkte jeg ville dele disse med dere.

KUN 1 INGREDIENS !

Du trenger til shell:

  • Revet cheddar ost.

Slik gjør du:

Start med å for varme stekeovnen til 200 grader.

Finn en tresleiv og to panner, legg deretter vispen mellom de to pannene.

(Forklaring på hvorfor kommer om litt.)

  • 1 pakke revet cheddar ost rekker til ca 4-5 Shell.
  • Legg bake ark på stekeplaten.
  • Legg deretter en god rue med ost på brettet og klapp den slik at det blir en jevn og fin running
  • Stekes til osten er smeltet og er crispy i kantene.
  • Ta ut platen og la de kjølen seg litt.
  • Når de er litt avkjølt men fremdeles varm legger du de over en visp som har støtte i begge ender, slik at skjellene får formen sin.
  • La de henge der en liten time.

Da var Da var Taco Shells klare for det fyllet du måtte ønske.

Da håper jeg det smaker og kos deg med Fredags Taco”n 🌮

Da ønsker jeg alle sammen en skjønn fredag videre, så sees vi til neste måltid ✌😉

Bon apetit.

Aina❤

Share on facebook
Del på facebook

BAKE KETO PEPPERKAKER TIL JUL

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Keto Pepperkake

Bake keto pepperkaker til jul

Motta dine nye Pepperkake PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.