Bakst og kaker

Kanel snurrer.

Hei alle sammen fine dere 🌞

Finfin søndag til alle dere der ute, håper dere har hatt en superfin og solfylt helg, slik som vi heldige bergensere har vært.

Guriland å meg det har vært så nydelig i mange mange dager…..måtte det vedvare til langt ut i påsken….og helst litt lengre ⚘

Ser spesielt her i Bergen by hvor jeg jobbet ser jeg folk strømmer til byen med stooore smil, små som store og nyer dagen med is i hånden og jordbær korga på fanget…..herlig syn.

Siden søndag er en super dag og bruke litt til på kjøkkenet så ville jeg dele min favoritt bakst oppskrift med dere……nemlig kanelsnurrer😊

Du trenger følgende :

  • 175 gram mozerella ost
  • 80 gr mandelmel
  • 2 ss creme ost
  • 1 egg rom temperert
  • 1/2 ta bakepulver.
  • 2 Bake ark til deigen

Til fyll :

  • 2 ss vann
  • 2 ss sukrin gold
  • 2 ta kanel

Bland godt sammen.

Topping :

  • 2 ss creme ost
  • 1 ss gresk yoghurt
  • 2 dråper vanilje ekstrakt

Bland godt sammen.

Slik gjør du :

Start med å for varme stekeovnen til 175 grader.

  • Legg mozerella i en bolle og varmes i ca 1 1/2 min i microbølgeovn
  • Tilsett egget og pisk til jevn røre
  • Tilsett creme ost, mel og bakepulver og rør alt godt sammen
  • Ha gjerne litt olje på hendene når du jobber med den, da den er noe klissete.
  • Legg deigen på ene bakearket mens du legger det andre arket over
  • Skjevle ut til en fin rund deig

Stekes i ovnen i ca 2-3 min, slik at deigen får satt seg.

  • Legg på fyllet over hele deigen og rull sammen deigen
  • Kutt opp i ønsket biter.
  • Snurrene settes på stekebrett
  • Snurrene skal nå stekes i ca 10-12 min i midterste rille til de er gylne og fine avhengig av ovn.

Viola…..der var Snurrene ferdige.

Serveres rykende ferske sammen med topping.

Håper det smaker.

Bon apetit

Aina ❤

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial