King kong burger.

Hei hei mine fine💫

Hvordan er onsdagen med dere så langt… fint håper jeg. Her går det i full tut og kjør…. og heldigvis for det….Jeg er av den type som elsker travle dager.

Leste forresten i avisen på jobb idag at på torsdag skal det her i Bergen bikke 28 grader…. er det mulig?! Om så, ja da er det bare å sette jobb innsats nivået opp i 5 gir…og komme seg ut å nyte dagen.

Vet ikke med dere, men jeg ser såååå frem til grill sesongens godbiter. Bare elsker å lage masse godt… Og det beste er jo at alt kan jo grilles…. så hva venter vi på ….. jo litt sol , vekk med nordavinden og disse omtalte 28 gradene som vi som sagt har i vente……. weeheeeeyyyy så jeg gleder meg 🌝

Mens jeg var på vei hjem fra jobb idag da så jeg reklame plakat for trippel burger 😍

Har du noengang vært så sulten at når du ser på en reklame for mat, og er såååå sulten….. så kan du faktisk nesten fristes til å begynne å spise på den. Hahah det høres helt absurd ut…. I know.

Utfallet ble at så snart jeg kom inn døra hjemme, ja da var jeg kjapp over panner og det som måtte være og begynte å trixe og mixe…. her har vi utfallet ….som by the way smakte langt bedre enn plakaten jeg fantaserte så sterkt om ….Hehe.

Du trenger :

 • Hamburger brød ( du finner oppskrift under lunsj)
 • 3 stk hamburger kaker
 • 3 slicer ost
 • crisp salat
 • tomat, løk, rødløk
 • 1 egg
 • Rømme

Slik gjør du :

 • Start med å varme hamburger brød.
 • stek hamburger kakene, når disse er gyldne legger du på ost og krydder.
 • kutt opp salat, tomat og løk
 • Stek egget
 • Legg lag på lag av rekkefølgen du måtte ønske.

Tadaaa…. her har du «keto king kong» burger !

Ingrediensene i hamburger brødene er forresten sukker og glutenfri !

Håper det smaker!

Vi sees.

Aina❤️

DEL