King kong burger.

Hei hei mine fine💫

Hvordan er onsdagen med dere så langt… fint håper jeg. Her går det i full tut og kjør…. og heldigvis for det….Jeg er av den type som elsker travle dager.

Leste forresten i avisen på jobb idag at på torsdag skal det her i Bergen bikke 28 grader…. er det mulig?! Om så, ja da er det bare å sette jobb innsats nivået opp i 5 gir…og komme seg ut å nyte dagen.

Vet ikke med dere, men jeg ser såååå frem til grill sesongens godbiter. Bare elsker å lage masse godt… Og det beste er jo at alt kan jo grilles…. så hva venter vi på ….. jo litt sol , vekk med nordavinden og disse omtalte 28 gradene som vi som sagt har i vente……. weeheeeeyyyy så jeg gleder meg 🌝

Mens jeg var på vei hjem fra jobb idag da så jeg reklame plakat for trippel burger 😍

Har du noengang vært så sulten at når du ser på en reklame for mat, og er såååå sulten….. så kan du faktisk nesten fristes til å begynne å spise på den. Hahah det høres helt absurd ut…. I know.

Utfallet ble at så snart jeg kom inn døra hjemme, ja da var jeg kjapp over panner og det som måtte være og begynte å trixe og mixe…. her har vi utfallet ….som by the way smakte langt bedre enn plakaten jeg fantaserte så sterkt om ….Hehe.

Du trenger :

 • Hamburger brød ( du finner oppskrift under lunsj)
 • 3 stk hamburger kaker
 • 3 slicer ost
 • crisp salat
 • tomat, løk, rødløk
 • 1 egg
 • Rømme

Slik gjør du :

 • Start med å varme hamburger brød.
 • stek hamburger kakene, når disse er gyldne legger du på ost og krydder.
 • kutt opp salat, tomat og løk
 • Stek egget
 • Legg lag på lag av rekkefølgen du måtte ønske.

Tadaaa…. her har du «keto king kong» burger !

Ingrediensene i hamburger brødene er forresten sukker og glutenfri !

Håper det smaker!

Vi sees.

Aina❤️

Del på facebook

6 ulike KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

KETO smoothie's

Motta dine nye KETO smoothie's PDF HER!

Personvern og cookies

sunnihjerte.no tar ditt personvern på alvor! Det brukes cookies og dine data til å forbedre og tilpasse innhold og tjenester.