snapchat facebook instagram
Middag

Kyllingfilet fylt med kremet spinat

Hei på dere alle dere fininger der ute ❤ og god 1 mai.

Tenk at nå er vi kommet til 1 mai , vinteren for i år er et tilbakelagt kapittel og sommeren nærmer seg…..weheeey😁

Forstå meg rett, jeg elsker vinteren. Hytteturer, god mat, knitrende lyder fra peisen, skikjøring…..men nå er det tid over for i år, så da er det bare å glede seg til neste sesong.

Tenker det er mange der ute som har fri på selveste fri dagen og slapper av med en god frokost og nyter roen….det gjør hvertfall jeg.

I skrivende stund nytes morgen kaffe’n mens jeg forbereder til å dra på jobb….du vet…helsevesenet “sover” aldri….så her er det bare å brette opp erma og ønske arbeidsdagen velkommen med et smil😁

Så ønsker jeg dere alle en strålende fin fridag videre.

Tenkte jeg ville dele en djucy kylling middag med dere, så her kommer den.

Du trenger:

  • 1 kylling filet
  • 2 ss creme ost
  • 75 gr spinat
  • Paprika (rød, gul og grønn)
  • 1 ss Olivenolje
  • 100 gr revet ost

Slik gjør du:

Start med å forvarme stekeovnen til 200 grader.

  • Ha spinat i en bolle og blend slik at den blir hakket i små biter.
  • Tilsett finhakket paprika
  • Ha i cremeost, revet ost og olivenolje.

Bland alt dette sammen .

• Skjær en hul “lomme” i kyllingfilet’en og hell i fyllet.

Det kan være lurt å snurre en tråd eller stikke tannpirker i kjøttet slik at ikke fyllet renner ut.

• Stek kjøttet på stekepannen til den får en gyllen og fin skorpe på toppen

Krydre til med ønsket krydder, jeg brukte selv salt, pepper og Mexicana krydder.

• Ta litt aluminiumsfolie rundt stekepannen slik at kjøttet blir dekket og sett i stekeovnen (på rist) i ca 20-25 min, avhengig av ovn.

La kjøttet hvile noe minutter.

Server med en knasende grønn salat og for min del rømme til….nam nam….saftig og god kyllingfilet med masse smak.

Da håper jeg det smaker.

Bon apetit.

Aina❤

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial